Nashville dobio punu sezonu, Hunted otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Nashville dobio punu sezonu, Hunted otkazan

Nashville dobio punu sezonu, Hunted otkazan

Nashville, jedna od tri nove ovojesenske ABC-jeve drame, dobiva punu sezonu od 22 epizode. Iako se teško može nazvati hitom, jer gledanost je već neko vrijeme ispod 2.0 ratinga, ABC pokušava baciti pozitivan spin hvaleći se da ima najgledaniju seriju u terminu od 22 sata srijedom te treću najgledaniju novu seriju u 18-49 demografiji. Što dodatno pokazuje koliko je slaba aktualna sezona. Druge dvije nove ABC-jeve serije, Last Resort i 666 Park Avenue, još uvijek čekaju u neizvjesnosti, iako im dionice stoje prilično loše.

Dalje, BBC se požurio odreći špijunske serije Hunted, i to dvije epizode prije nego je američki Cinemax — koji surađuje u produkciji serije — dovršio emitiranje. Iako su Britanci odlučili da ne žele drugu sezonu, Cinemax je zainteresiran za nastavak, no on je i dalje vrlo upitan. Zbog razno-raznih autorskih prava direktan nastavak druge sezone nije tako jednostavan, no interes postoji i na strani autora Franka Spotnitza.

Plus, jučer je na Twitter isplivala (i brzo se proširila) vijest da je The CW otkazao medicinsku dramediju Emily Owens, M.D., no pokazala se netočnom. Doduše, otkazivanje je prilično izvjesno, no zasad je CW samo uputio demantij glasine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861