Prvi trailer: House of Cards, nova serija Kevina Spaceyja i Davida Finchera – serijala.com
Trenutno čitaš
Prvi trailer: House of Cards, nova serija Kevina Spaceyja i Davida Finchera

Prvi trailer: House of Cards, nova serija Kevina Spaceyja i Davida Finchera

Konačno imamo prvi trailer drame koja će spojiti jednog od najboljih holivudskih glumaca sa jednim od najboljih holivudskih redatelja. Politička drama House of Cards Kevina Spaceyja smješta u glavnu ulogu, dok će David Fincher režirati pilot, a obojica su potpisani kao autori i izvršni producenti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ULwUzF1q5w4[/youtube]

Ovo je prva originalna serija koju je naručio Netflix, online videoteka dosad poznata samo po distribuciji filmova i već emitiranih serija. Radi se o adaptaciji istoimene mini-serije i romana o kraju vladavine britanske premijerke Margaret Tatcher, te borbi za mjesto njenog nasljednika. Netflixova serija bit će, naravno, adaptirana za američki podneblje, gdje će Spacey glumiti republikanskog političara u utrci za prvo mjesto u državi.

Još lani naručene su dvije sezone od 13 epizoda svaka, a prva stiže 1. veljače, i to u komadu. Kako Netflix ne robuje tradicionalnim televizijskim konceptima poput termina emitiranja, čitava prva sezona bit će dostupna istog dana.

12 komentara
 • sve mi se sviđa osim zadnje rečenice, volim iščekivanje dobrih epizoda iz tjedna u tjedan :)

 • Meni se sve sviđa, osim dijela kada kažu da ce biti “adaptirana za američko podneblje”… te adaptacije iz britanskog u američki, osim čast iznimkama, loše završe.

  • Je, ali druge adaptacije nemaju 100-milijunski budzet, Kevina Spaceyja i Davida Finchera. Uglavnom idu po APP (ako prodje prodje) principu i cesto su osudjene na propast unaprijed.
   Tako da iz toga ne treba iscitavati puno, ako ista uopce.

 • Kad pogledam trailer izgleda kvalitetno, stoga se nadam da si u pravu. Bilo bi red da ipak ove godine iziđe nešto malo kvalitetnije od novih serija, nekakao mi je siromašna ova jesen.

  Sad se još nadam nekom dobrom “čiku” koji će skinut cijelu prvu sezonu isti dan i uploadat je odmah, tako da mogu sve odjednom pogledati. :)

  • Ključ je u riječima “koju je naručio”. House of Cards je *naručen* prije nego Lillyhammer, ali je ovaj emitiran prije.

   Osim toga, Lillyhammer su samo distribuirali na području Sj. Amerike. To su samo pokupili od Norvežana, House of Cards su baš naručili.

 • Ovo bi mogla biti dobra kvalitetna serija, samo da se ne pretvori u sapunici ali pošto je tu Kevin Spacey stvarno vjerujem da neće, nego upravo suprotno.

 • Hmmmmm prema IMDB Kevin Spacey se pojavljuje samo u 3 epizode kao glumac i to u ne nekim glavin ulogama jer je izlistan nakon 15 drugih glumaca, sad ne znam je li IMDB griješi ili ne ali ovo mi sad sve malo smrdi, jer im je on glavni protagonist u ovom traileru.

  Iako David Fincher samo po sebi bi trebao dati ozbiljnost i dobru izvedbu i kvalitetu serije nakon toliko odličnih filmskih projekata.

 • Tu ne vjerujem IMDb-u. Kad je riječ o serijama, imdb je sekundaran, jednostavno to ne znaju napravit, miješaju epizode, vremena emitiranja, sezone, glumce. Za filmove su odlični (izuzev ocjenjivanja koje je namješteno, uvjeren sam da velike producentske kuće plaćaju nekim firmama punih malih indijaca da klikaju likeove po IMDb da bi podigli rejting svojim filmovima-kao laži da skyfall ima 8.1).

 • Meni je draze kad skupim 4-5 sezona serije i onda udrem maraton i u 2-3 dana sve pogledam..:) ali naravno nemogu to sa serijama koje zeljno cekam..

 • Izvrsna filmska ekipa, intrigantna i izvrsno napisana priča. Čini mi se kao Jackpot za netfix! Č-ČING!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861