House of Cards otkazan, šesta sezona bit će posljednja – serijala.com
Trenutno čitaš
House of Cards otkazan, šesta sezona bit će posljednja

House of Cards otkazan, šesta sezona bit će posljednja

Produkcija na šestoj sezoni Netflixove uspješnice, House of Cards, započela je prije nego li je serija uopće službeno obnovljena. Nakon što je u ponedjeljak Anthony Rapp (Star Trek: Discovery) optužio Kevina Spaceya da ga je seksualno zlostavljao dok je imao četrnaest godina Netflix je odlučio objaviti da će nadolazeća sezona biti i posljednja. Daily Beast danas objavljuje priču i druge osobe koja je optužila Spaceya za zlostavljanje.

Kasno jučer Hollywood Reporter je potvrdio da je snimanje sezone prekinuto i da su se predstavnici mreže i produkcijske kuće išli susresti s glumcima i ostalim zaposlenicima na setu političke drame “kako bi se osigurali uvjeti rada i potrebna potpora u ovim trenucima”. Kevin Spacey se tada nije nalazio na setu.

Hoće li se samo snimanje nastaviti i hoće li šesta sezona uopće ugledati svjetlo dana ostaje pod velikim upitnikom. Izvori kažu da je streaming platforma krenula u planiranje potencijalnih spinoffova koji uključuju ideje oko lojalnog šefa osoblja Douga Stampera (Michael Kelly), bivše novinarke i blogerice koja je pokušala otkriti kriminalno ponašanje Underwoodovih Janine Skorsky (Constance Zimmer) i njezinog urednika Toma Hammerschmidta (Boris McGiver).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861