Game of Thrones: Teaser poster i produkcijski video s Islanda – serijala.com
Trenutno čitaš
Game of Thrones: Teaser poster i produkcijski video s Islanda

Game of Thrones: Teaser poster i produkcijski video s Islanda

Gle, dobro, znamo da je pišljivi poster od doslovce tri riječi ispisane kul fontom najirelevantnija moguća vijest – osim možda članka da je jedan celeb na Twitteru unfollowao drugog nakon rastave – ali veselimo se Igri prijestolja kao školarke novom Twilightu. I da se ne lažemo, znamo da je osjećaj obostran – osim toga, prije ćete kliknuti na ovo, nego neku analizu gledanosti.

Radi se o običnom teaser posteru, jer službeni promotivni posteri sigurno će biti malo… Bogatiji? Šareniji? Sadržajniji? Uglavnom, poster pogledajte ispod produkcijskog videa iz Islanda, u kojem možete vidjeti kako su se Kit Harington (Jon Snow) i ekipa smrzavali na sjeveru Europe, dok pijete čaj u toploj sobi / uredu i cvilite jer morate doma lopatati 15 cm snijega. U biti, valjda imate djecu ili nećake za to.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sfkOD5AzAkE[/youtube]

Game of Thrones - teaser poster

2 komentara
  • Jedva cekam! Procitao sam knjigu i bas me zanima kako ce odraditi kad [sakrij]ma zezam se, necu vam nista otkrivati! :)[/sakrij]

    • pa sigurno će da [sakrij]odu tamo i da urade ono[/sakrij] i [sakrij]onda će onaj da pobegne tamo i povešće njih sa sobom[/sakrij], a zatim će ih [sakrij]napasti ona ekipa a ovi će morati da pobegnu u šumu.[/sakrij]. mislim da će tako da bude (:
      btw. treća knjiga pri kraju. predobro!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861