Valar Morghulis: Novi teaseri i posteri Igre prijestolja – serijala.com
Trenutno čitaš
Valar Morghulis: Novi teaseri i posteri Igre prijestolja

Valar Morghulis: Novi teaseri i posteri Igre prijestolja

Dani prolaze, a bliži se 6. travanj, kada će ponovno zasjati Željezno prijestolje. “Kao da sam spavao godinu dana, a kad sam se probudio, svijet se raspada.” Dao bi se parafrazirati ovaj citat Jona Snowa u kontekst cijelokupne percepcije fanova prema najpopularnijoj HBO-ovoj seriji.

Iščekivanje možemo tako utažiti u novim, mračnim kratkim teaserima u kojima nas dočekuje Tyrion, na čijim će se leđima lomiti četvrta sezona, te (preostali) članovi obitelji Stark, raštrkani na svim stranama Zapadne zemlje.

Tu su i novi promo posteri, naravno, s Lannisterovima i Starkovima u glavnim ulogama. Svaki pogledom karakterno za sebe odaje nešto. Jesu li to obitelji kakve znamo ili kakve ćemo tek imati prilike upoznati?

Svim promotivnim materijalima zajedničko je jedno — Valar Morghulis. Što bi slobodnim prijevodom značilo: “Svi muškarci moraju umrijeti.” Poznavajući Georgea R.R. Martina, ništa novo. Konačna premijera četvrte sezone stiže 6. travnja — u nedjelju (na ponedjeljak), naravno.

got-s4-poster

7 komentara
  • Pa originalni prijevod na engleski iz knjige uistinu je “all men must die”, ali to odnosi na sve ljude, ne samo na muškarce. Korektnije bi bilo “svi (ljudi) moraju umrijeti”. možda cjepidlačim, ali eto :)

  • znam da nema veze sa temom.. ali zar baš nitko ovdje ne gleda black
    sails… u ovih 5 tjedana koliko se emitira niti jednom ga niste ni spomenuli tu na serijali… a uopće nije loša serija… dapače, ugodno iznenađenje kad se uzme u obzir da je bay jedan od producenata…

  • “All men must die” i onda scena Tyriona u ćeliji “come for a last look?”… hehe ovo je već trolanje… :P

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861