Under the Dome: Prvi pogled na adaptaciju romana Stephena Kinga – serijala.com
Trenutno čitaš
Under the Dome: Prvi pogled na adaptaciju romana Stephena Kinga

Under the Dome: Prvi pogled na adaptaciju romana Stephena Kinga

CBS je danas predstavio prve materijale nadolazećeg horor trilera pod imenom Under the Dome, baziranog na jednoj od zadnjih knjiga legendarnog Stephena Kinga. King, osim što je autor literarnog predloška, u seriji ima i ulogu izvršnog producenta a showrunner serije biti će jedan od pisaca Losta i popularni strip-autor Brian K. Vaughan.

U glavnim ulogama biti će Dean Norris (sretni smo zbog njegove nove uloge, tužni jer se Breaking Bad primiče neminovnom kraju), Rachelle Lefevre i Mike Vogel. Režiju pilota potpisuje Niels Arden Oplev, danski redatelj i scenarist koji je režirao švedski film The Girl with the Dragon Tattoo.

Prva sezona imati će 13 epizoda a premijera je zakazana za ponedjeljak, 24. lipnja.

http://www.youtube.com/watch?v=hDS28r2qnAw

4 komentara
  • Takodje, deluje dobro. Nego, kako ce se uklopiti u CBS procedural kalup? Nece valjda biti jedna sezona i cao, s obzirom da nije procedural, ili ce naci nacin da bude case of the week? Mislim da bi trebali da pokusaju serijalizovanu dramu, s obzirom da imaju veliku gledanost inace, i nije im rizik kao sto bi bio nbc-u, recimo. Znam da nema sanse, i da je glupo stalno traziti novi Lost, ali kad bi bilo bar maaalo slicno, bilo bi dobro.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861