Trailer: The Runaways se vraća na Hulu 21. prosinca – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Runaways se vraća na Hulu 21. prosinca

Trailer: The Runaways se vraća na Hulu 21. prosinca

Pod bremenom velikih očekivanja Hulu je prošle godine predstavio prvu sezonu svojih, ali zapravo Marvelovih, Runawaysa. Bryan K. Vaughan i Adrian Alphona 2003. su predstavili The Runawayssuperherojski strip o grupi mladih ljudi koji su doznali da su im roditelji dio zle kriminalne organizacije, The Pride.

Strip je otkazan nakon osamnaest brojeva, ali odlična prodaja skupljenih izdanja natjerala je Marvel da malo razmisli o svome potezu, pa su se nakon nekoliko mjeseci pauze i vratili. Strip je na koncu otkazan 2009., a među scenaristima u kasnijim izdanjima sudjelovala su i velika imena, poput Jossa Whedona i Christophera Yosta.

Put od stranice do televizijskih ekrana bio je dug i mukotrpan, a sama prva sezona nije ispunila baš sva oečkivanja. Nešto pitomija prva sezona igrala je na sigurno i nadamo se da će druga biti hrabrija, eksperimentalnija i… pa svakako bolja. Nije prva bila loša, ali nije to bilo to. Showrunneri i izvršni producenti Marvel’s Runaways ostaju Josh Schwartz i Stephanie Savage (The O.C.Gossip Girl), a šef Marvelovog odjela za televiziju, Jephom Loeb, i dalje pruža moralnu potporu i skuplja lijepe producentske zelembaće.

Druga sezona Marvelovih Runaways stiže 21. prosinca na Hulu s trinaest novih epizoda koje će biti dostupne odmah.

 

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861