The Sandman: Tom Sturridge je navodno dobio glavnu ulogu u Netflixovoj seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
The Sandman: Tom Sturridge je navodno dobio glavnu ulogu u Netflixovoj seriji

The Sandman: Tom Sturridge je navodno dobio glavnu ulogu u Netflixovoj seriji

U srpnju je za Digital Spy Neil Gaiman potvrdio kako je napisao jedanaest epizoda Sandmana, Netflixove adaptacije hvaljenog i vrlo popularnog stripa s početka devedesetih godina prošlog stoljeća. Gaiman, autor samog stripa, pojasnio je kako se serija već trebala početi snimati u svibnju, ali nije zbog već znate kojih razloga.

Prije nekoliko dana Gaiman je na svojem Twitter profilu napisao kako bi snimanje trebalo započeti u listopadu, uz potencijalne promjene datuma ovisne o samoj situaciji s koronavirusom. Ono što nismo do danas znali jest tko će preuzeti glavnu ulogu u seriji. Collider ekskluzivno doznaje da je ulogu Morpheusa dobio Tom Sturridge. Sturridge je navodno zaposlen već ranije ove godine, a da se za ulogu natjecao s Colinom Morganom (Merlin) i Tomom Yorkom (Poldark). Glumac je poznat po ulogama u filmovima kao što su Song to Song, Pirate Radio i Far From The Madding Crowd.

“Serija će započeti u 2021. tako da će u Netflixovoj adaptaciji Morpheus biti zarobljenik 105 godina umjesto 70 koliko je bio u stripu.”, rekao je Gaiman još u srpnju.

Sandman je dostupan i na hrvatskom jeziku u prekrasnim izdanjima Fibre koja kaže sljedeće: “Strip Sandman scenarista Neila Gaimana, jednoga od najprodavanijih svjetskih autora stripa prema New York Timesu, najznačajniji je strip devedesetih godina. Kao bogata mješavina modernih mitova i mračne fantastike u koju su neprimjetno utkani suvremena književnost, povijesna drama i legende, Sandman se također smatra jednom od najoriginalnijih i umjetnički najambicioznijih serija modernoga doba. Do svoga svršetka 1996. znatno je pridonio umjetničkom sazrijevanju stripa, a sam postao fenomen pop-kulture.”

Stripovi se mogu kupiti ovdje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861