The Sandman: Nakon mnogo natezanja Netflix konačno obnovio seriju za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Sandman: Nakon mnogo natezanja Netflix konačno obnovio seriju za drugu sezonu

The Sandman: Nakon mnogo natezanja Netflix konačno obnovio seriju za drugu sezonu

Nešto manje od tri mjeseca nakon premijere prve sezone Sandmana Netflix je napokon odlučio i službeno obnoviti seriju za drugu sezonu. U tjednima nakon premijere bilo je mnogo informacija kako streaming servis nije baš jako zadovoljan brojkama gledanosti koje je prva sezona ostvarivala i da je serija efektivno otkazana. Netflix nije previše komentirao te navode i činilo se kako će još jedna serija doživjeti ružnu sudbinu nakon samo jedne sezone na mreži.

No, dobre vijesti stižu iz Los Gatosa u Kaliforniji. The Sandman će se ipak vratiti u drugoj sezoni jer je Netflix dao palac gore novim epizodama serije, javlja Deadline. Kada će početi produkcija na novim epizodama zasad još nije poznato, ali ne očekujemo povratak serije prije 2024.

Sandman je jedan od najpopularnijih stripova svih vremena i dostupan je i na hrvatskom jeziku u prekrasnim izdanjima Fibre koja kaže sljedeće: “Strip Sandman scenarista Neila Gaimana, jednoga od najprodavanijih svjetskih autora stripa prema New York Timesu, najznačajniji je strip devedesetih godina. Kao bogata mješavina modernih mitova i mračne fantastike u koju su neprimjetno utkani suvremena književnost, povijesna drama i legende, Sandman se također smatra jednom od najoriginalnijih i umjetnički najambicioznijih serija modernoga doba. Do svoga svršetka 1996. znatno je pridonio umjetničkom sazrijevanju stripa, a sam postao fenomen pop-kulture.”

Stripovi se mogu kupiti ovdje. Prva sezona serije svoju je premijeru imala na Netflixu 5. kolovoza ove godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861