Naručena je serija temeljena na ovogodišnjem filmu Guya Ritchieja The Gentlemen – serijala.com
Trenutno čitaš
Naručena je serija temeljena na ovogodišnjem filmu Guya Ritchieja The Gentlemen

Naručena je serija temeljena na ovogodišnjem filmu Guya Ritchieja The Gentlemen

Prije nego sam pročitao vijest na Deadlineu bio sam siguran da je Ritchiejev film The Gentlemen izašao u siječnju prošle godine. Čini se da nije, a čak sam ga i gledao u kinu. Bilo kako bilo, američki medij javlja da je u pripremi i televizijska obrada koju će nadgledati Guy Ritchie.

Miramax je naručio seriju koja još nema dom, ali napisat će ju i režirati sam Guy Ritchie. Osim njega na mjesta izvršnih producenata postavljeni su Ivan Atkinson i Marn Davies, isti dvojac koji je posao obavljao i na filmu. U čemu je onda razlika pitate se? E, pa i mi se pitamo.

Projekt je svoje putovanje i započeo kao televizijski pitch da bi ipak završio na velikom platnu, a evo sad se vraća na male ekrane. Miramax se u priopćenju za medije na Deadlineu rukovao sam sa sobom i potapšao po vlastitim leđima.

Film se u našim kinima prikazivao krajem siječnja pod prijevodom “Gospoda”, a Blitz je opisao film u sljdećim rečenicama: “Američki iseljenik Mickey Pearson (Matthew McConaughey) je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota , podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija. Ostatak zvjezdane glumačke ekipe čine Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861