The Expanse će se vratiti sljedeće godine u trećoj sezoni na SyFy – serijala.com
Trenutno čitaš
The Expanse će se vratiti sljedeće godine u trećoj sezoni na SyFy

The Expanse će se vratiti sljedeće godine u trećoj sezoni na SyFy

Odlične vijesti nastavljaju se s današnjom obnovom Expansea za treću sezonu. Perjanica mreže na kojoj se emitira, The Expanse je adaptacija istoimenog književnog predloška Jamesa S. A. Coreya, koji trenutno broji šest knjiga, sa sedmom predviđenom za kraj ove godine. Dvjesto godina u budućnosti kolonizirali smo Sunčev sustav; Zemlja je u vlasništvu UN-a, na Marsu su ratnički raspoloženi, a ostatak preživljava u asteroidnom pojasu.

Prva sezona je u deset epizoda protkala tri naizgled odvojene priče, o nestaloj djevojci i detektivu Josephu Milleru (Thomas Jane) koji je dobio zadatak pronaći je, o preostalom dijelu posade svemirskog tegljača Cantenburyja (predvođenih Stevenom Straitom kao Jamesom Holdenom) kojeg su uništile nepoznate sile i time znatno povećale tenzije između triju planetarnih i političkih sila u sustavu i o političkim previranjima na Zemlji koje pratimo uz UN-ovu podtajnicu Avasaralu (Shohreh Aghdashloo) u tijeku hladnog rata s Marsom, terorističke grupe OPA iz pojasa i nove prijetnje za koju nismo sigurni kakve je točno prirode.

Recenzija: The Expanse — Vrhunska svemirska opera

The Expanse se ne može pohvaliti kao najgledanija serija na SyFyju, ali Chris McCumber, predsjednik NBC Universala zadužen za zabavni sadržaj, potvrdio je kako gledatelji na različite načine, u različito vrijeme i na svim mogućim platformama prate ovu svemirsku operu. NBC je zadovoljan, mi smo zadovoljni, svi su zadovoljni. The Expanse je trenutno usred emitiranja svoje druge sezone, a SyFy je naručio trinaest epizoda za treću sezonu koja će se emitirati u 2018.

 

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861