The Expanse: Amazon je pripremio sjajan novi trailer za četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Expanse: Amazon je pripremio sjajan novi trailer za četvrtu sezonu

The Expanse: Amazon je pripremio sjajan novi trailer za četvrtu sezonu

Njujorško izdanje Comic-Cona prepuno je novih video materijala iz nadolazećih serija. Nakon što je Syfy prošle godine otkazao The Expanse — Amazon je vrlo brzo uskočio i naručio četvrtu sezone za svoj servis Prime, a u srpnju ove godine naručena je i peta sezona.

Snimanje nove sezone završeno je prije koji mjesec, a rad na postprodukciji napreduje punom parom. Novi trailer je popraćen povijesnim govorom Johna F. Kennedyja, a snimke izgledaju nevjerojatno. Čini se kako je Amazon uložio zavidnu količinu novca u produkciju novih epizoda jer gotovo svaki kadar djeluje raskošno. Četvrta sezona bit će lagani reboot, ali na način da se i novi gledatelji mogu priključiti avanturama posade Rocija.

Amazonovo službeno priopćenje kaže sljedeće: “Otvaranjem Prstena otvorio se i put tisućama novih planeta. Tim novim korakom čovječanstva započinje krvava zlatna groznica koja pokreće nove sukobe između Zemlje, Marsa i stanovnika Pojasa. Posada Rocinantea pak biva uhvaćena u novi sukob između Zemljana koji žele iskoristiti nova ležišta mineralnih sirovina čim prije i očajnih Beltera koji žele naseliti još neistraženi planet.”

Pročitaj još

Četvrta sezona The Expansea stiže 13. prosinca 2019. Još samo dva mjeseca.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861