The Expanse: Amazon je pripremio sjajan novi trailer za četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Expanse: Amazon je pripremio sjajan novi trailer za četvrtu sezonu

The Expanse: Amazon je pripremio sjajan novi trailer za četvrtu sezonu

Njujorško izdanje Comic-Cona prepuno je novih video materijala iz nadolazećih serija. Nakon što je Syfy prošle godine otkazao The Expanse — Amazon je vrlo brzo uskočio i naručio četvrtu sezone za svoj servis Prime, a u srpnju ove godine naručena je i peta sezona.

Snimanje nove sezone završeno je prije koji mjesec, a rad na postprodukciji napreduje punom parom. Novi trailer je popraćen povijesnim govorom Johna F. Kennedyja, a snimke izgledaju nevjerojatno. Čini se kako je Amazon uložio zavidnu količinu novca u produkciju novih epizoda jer gotovo svaki kadar djeluje raskošno. Četvrta sezona bit će lagani reboot, ali na način da se i novi gledatelji mogu priključiti avanturama posade Rocija.

Amazonovo službeno priopćenje kaže sljedeće: “Otvaranjem Prstena otvorio se i put tisućama novih planeta. Tim novim korakom čovječanstva započinje krvava zlatna groznica koja pokreće nove sukobe između Zemlje, Marsa i stanovnika Pojasa. Posada Rocinantea pak biva uhvaćena u novi sukob između Zemljana koji žele iskoristiti nova ležišta mineralnih sirovina čim prije i očajnih Beltera koji žele naseliti još neistraženi planet.”

Četvrta sezona The Expansea stiže 13. prosinca 2019. Još samo dva mjeseca.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861