Traileri: Syfy odredio datume za Helix, Bitten i ostale povratnike – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Syfy odredio datume za Helix, Bitten i ostale povratnike

Traileri: Syfy odredio datume za Helix, Bitten i ostale povratnike

Syfy je odredio datume premijera svojih novih serija, Helix – koji će imati čast početi s dvije epizode u petak, 10. siječnja; i Bitten, kanadski uvoz s Laurom Vandervoort kao jedinim postojećim ženskim vukodlakom u glavnoj ulozi.

Helix, nama ona zanimljivija od dvije nove Syfyjeve serije, dolazi iz pera Camerona Porsandeha i prati znanstvenike iz centra za kontrolu širenja bolesti koji putuju na Arktik kako bi istražili moguće širenje epidemije, a ubrzo bivaju uvučeni u borbu za život i smrt koja bi mogla uništiti čovječanstvo. Ronald D. Moore (Battlestar Galactica, Carnivale) služit će kao izvršni producent Helixa, a showrunnersku poziciju dobio je Steven Maeda. Prva sezona serija imat će trinaest epizoda, a u glavnoj ulozi pojavljuje se Billy Campbell, poznat i kao Jordan “Jesus” Collier iz The 4400, između ostalog.

Bitten će svoju premijeru imati u ponedjeljak, 13. siječnja, odmah poslije premijera četvrte sezone Lost Girla (* američke premijere) i nove sezone Being Humana. Bitten je baziran na Women of the Otherworld knjigama. Ispod možete pogledati i trailere za:

Helix

Bitten

6 komentara
  • Helix me s jedne strane podsjeća na The Andromeda Strain, a s druge na The Thing. Pošto volim oba filma, pogledat ću barem te dvije uvodne epizode.

      • Postoje barem dva filma pod istim nazivom. Konkretno sam mislio na Carpenterov The Thing iz 1982. Razlozi zašto mi je taj film jedan od najdražih hororaca: paranoja, body horror, neobičan setting, Kurt Russell kao badass, zdrava doza (crnog) humora, minimalistička glazbena podloga, sam kraj filma…

        • Upravo to. Originalni Thing je odlican, i klasika sf zanra, poput Aliena. Ima i X Files odlicnu epizodu Ice iz prve sezone, koja je omaz Thing-u. A Helix deluje dobro, lepo izgleda, ima zanimljivu premisu, i RDM-a. Hoce li biti mini serija ili ima sanse za vise sezona? A Bitten mi je bezveze, kao Teen Wolf ili nesto sa CW-a, jeftini sf. Nadam se da ce SyFy vise ici sa serijama slicnim Helixu i Battlestaru nego Bittenu, Lost Girlu i Being Human.

  • Kad bih sudio prema trailerima Bitten ne bih niti pogledao, jer sve skupa izgleda očajno. Helix s nestrpljenjem iščekujem :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861