Stigao je prvi trailer za veliku završnicu Game of Thronesa – serijala.com
Trenutno čitaš
Stigao je prvi trailer za veliku završnicu Game of Thronesa

Stigao je prvi trailer za veliku završnicu Game of Thronesa

Ostalo je nešto više od mjesec dana do premijere najiščekivanije serije godine, ali i najpopularnije ovog desetljeća. Sukladno tome, HBO je danas po zadnji put objavio trailer za nadolazeću sezonu, što se svake godine napeto iščekivalo kao i sama serija.

Zadnjih nekoliko mjeseci su nas obasipali brojnim teaserima, isječcima i službenim fotografijama iz nadolazećih šest epizoda, od čega smo zadnje dobili dvadeset fantastičnih character postera na Ironu Throneu. Osma sezona Game of Thronesa je počela s produkcijom u listopadu 2017., a rad na šest preostalih epizoda trajao je sve do kraja prošle godine.

Home Box Office je također potvrdio da će osma sezona imati šest cjelovečernjih epizoda — što bi značilo da će svaka imati više od sat vremena, a valjda manje od dva sata. David Nutter je režirao tri epizode, Miguel Sapochnik dobio je dvije, a showrunneri David Benioff i D.B. Weiss režirali su samo finale. Sezonu u cijelosti potpisuju David Benioff i D.B. Weiss, Bryan Cogman i Dave Hill.

Također, u jednom od intervjua, Peter Dinklage je teaseo “brutalnu” najveću bitku ikad u Igri prijestolja ove sezone izjavivši “It makes the Battle of the Bastards look like a theme park”. Sudeći po traileru, vjerujemo mu na riječ, a čini se da će nadolazeća bitka za Winterfell zasjeniti sve dosadašnje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861