Stigao je prvi trailer za veliku završnicu Game of Thronesa – serijala.com

Stigao je prvi trailer za veliku završnicu Game of Thronesa

Ostalo je nešto više od mjesec dana do premijere najiščekivanije serije godine, ali i najpopularnije ovog desetljeća. Sukladno tome, HBO je danas po zadnji put objavio trailer za nadolazeću sezonu, što se svake godine napeto iščekivalo kao i sama serija.

Zadnjih nekoliko mjeseci su nas obasipali brojnim teaserima, isječcima i službenim fotografijama iz nadolazećih šest epizoda, od čega smo zadnje dobili dvadeset fantastičnih character postera na Ironu Throneu. Osma sezona Game of Thronesa je počela s produkcijom u listopadu 2017., a rad na šest preostalih epizoda trajao je sve do kraja prošle godine.

Home Box Office je također potvrdio da će osma sezona imati šest cjelovečernjih epizoda — što bi značilo da će svaka imati više od sat vremena, a valjda manje od dva sata. David Nutter je režirao tri epizode, Miguel Sapochnik dobio je dvije, a showrunneri David Benioff i D.B. Weiss režirali su samo finale. Sezonu u cijelosti potpisuju David Benioff i D.B. Weiss, Bryan Cogman i Dave Hill.

Pročitaj još

Također, u jednom od intervjua, Peter Dinklage je teaseo “brutalnu” najveću bitku ikad u Igri prijestolja ove sezone izjavivši “It makes the Battle of the Bastards look like a theme park”. Sudeći po traileru, vjerujemo mu na riječ, a čini se da će nadolazeća bitka za Winterfell zasjeniti sve dosadašnje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861