Star Trek: Discovery ponovo odgođen, više nema datum premijere – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Trek: Discovery ponovo odgođen, više nema datum premijere

Star Trek: Discovery ponovo odgođen, više nema datum premijere

Trebali smo ga već gledati ili mu se barem veseliti ovaj mjesec, pa je onda trebao stići tijekom svibnja ove godine. Sada je Star Trek: Discovery po drugi puta odgođen, ovog puta bez definiranog datuma premijere.

Serija je najavljena u studenom 2015. godine i odmah dobila ciljani datum premijere u siječnju 2017. Činilo se dosta ambiciozno, a stvari su postale očito problematične kada tijekom prošlog ljeta nismo znali ništa bitno o seriji, niti su glumačke uloge bile podijeljene.

Prva odgoda došla je prošlog rujna, a samo mjesec dana kasnije serija je izgubila showrunnera i čovjeka kojem je bila povjerena dužnost (i čast) razvoja ideje šeste Star Trek serije. Bryan Fuller odstupio je zbog “kreativnih nesuglasica” i pretrpanog rasporeda, obzirom da istu ulogu obavlja na Starzovom American Gods. Napisao je pilot i posložio koncept prve sezone, no neće sudjelovati na daljnjem razvoju.

Kaže CBS:

Produkcija Star Treka: Discovery kreće idući tjedan. Obožavamo postavu, scenarije i uzbuđeni smo zbog svijeta koji su producenti stvorili. Ovo je ambiciozan projekt i bit ćemo fleksibilni sa datumom premijere, ako je to najbolje za seriju. Rekli smo u startu da je važnije ovo napraviti kako treba, nego napraviti to brzo. Dodatnu fleksibilnost pruža nam proizvodnja za CBS All Access servis, koji ne mora pratiti uobičajene sezonske datume premijera.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861