Star Trek: Discovery odgođen, premijera pred ljeto – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Trek: Discovery odgođen, premijera pred ljeto

Star Trek: Discovery odgođen, premijera pred ljeto

Trebao je biti glavna uzdanica novog CBS-ovog streaming servisa, no mreža, Bryan Fuler i ostatak produkcijske ekipe dogovorili su višemjesečnu odgodu premijere “kako bi ostvarili viziju na koju svi mogu biti ponosni”. Jučer je CBS objavio da će umjesto u siječnju, nova serija Star Trek: Discovery debitirati u svibnju.

Nova serija najavljena je prošlog studenog i već tada je u kalendar zabilježen okvirni datum premijere. Snimanje je trebalo početi jesenas, no dosad nije pronađena — ili barem nije objavljena — glumačka postava, tako da kamere još uvijek miruju.

Fuller od ranije radi na scenarijima, a o razlozima odgode možemo samo nagađati. Ekipa kaže da žele malo više vremena da realiziraju (kako sami kažu) ambicioznu viziju, što je uvijek bolje nego požurivanje (vidi pod: Detective, True. Sezona dva).

Umjesto Star Treka, CBS će servis CBS All Access pokrenuti spin-offom pravničke drame The Good Wife, sa Christine Baranski i Cush Jumbo u glavnim ulogama. Bračni par King, autori i showrunneri originala, vraća se pisanju i razvoju serije koja će debitirati u veljači.

Pročitaj još

Star Trek: Discovery je trenutno u potrazi za glavnom glumicom koja ovog puta neće biti kapetanica, a radnja će se odvijati oko 10 godina prije originalne serije. Fuller je nedavno teasao publiku najavom da će epizoda Balance of Terror — jedna od 10 najdražih nam epizoda serijala — biti oslonac nove serije.

Komentari (1)
  • Ovo ce propast gore od Entrprisa, i zasto se uporno vracaju u Kirk eru umjesto da nastave na post Picard, Sisko i Janeway eru, tj 10 godina poslje povratka Voyagera ili nakon Picardovog Nemesisa?..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861