Star Trek: Discovery ima datum premijere – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Trek: Discovery ima datum premijere

Star Trek: Discovery ima datum premijere

Pola stoljeća nakon premijere originala, dvanaest godina od zadnje epizode i dvadeset mjeseci od najave nove serije, Star Trek Discovery će konačno ugledati svjetlo dana 24. rujna na CBS-u.

Nova serija će imati petnaest epizoda smještenih na brod USS Discovery deset godina prije zbivanja originala te pričati priču o dobro poznatom, ali dosad neistraženom događaju iz serijine povijesti. Prva i druga epizoda će izaći isti dan na CBS-ovom streaming servisu, dok će ostale izlaziti na tjednoj bazi s pauzom od dva mjeseca na sredini sezone. Hrvatski gledatelji moći će pratiti avanture nove posade usporedno s cijelim svijetom putem Netflixa.

Prvi trailer za Star Trek: Discovery konačno je ovdje

Razvoj serije je obilježilo mnogo previranja oko mjesta showrunnera te uzastopnog odgađanja datuma premijere koji je izvorno bio najavljen za siječanj 2017. Bryan Fuller je započeo rad na seriji i napisao pilot, ali se povukao zbog neslaganja sa CBS-om i pretrpanog vlastitog rasporeda koji uključuje American Gods na Starzu, da bi nakon napuštanja Discoveryja nedavno razmišljao i o povratku svog kritički hvaljenog Hannibala.

Glavnu ulogu je dobila Sonequa Martin-Green (The Walking Dead) kao prva časnica broda, dok Michelle Yeoh i Jason Isaacs ovog puta glume kapetane, ali bit će to prvi puta da kapetan nije u fokusu serije.

Mreža je također izbacila i novi poster za nadolazeću premijeru:

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861