Smallville – 10 godina odrastanja – serijala.com
Trenutno čitaš
Smallville – 10 godina odrastanja

Smallville – 10 godina odrastanja

U tjednu kada je nakon 15 godina završila Stargate franšiza, nakon 10 sezona (i 217 epizoda) stigao je kraj aktualnog Gunnessova rekordera u kategoriji najdugovječnije znanstveno fantastične televizijske serije – titula koju je ove sezone preuzeo upravo od Stargatea SG-1.

Serija je čitavo desetljeće uspjela izdržati bez da je prikazala Clarka Kenta u Supermanovu odijelu – pa ako su to uspijevali punih deset godina, zašto ne i u finalu? Screencap (drugi po redu) ispod iz posljednje scene serije (uz fanfare Johna Williamsa)  je prvi i jedini pogled na Toma Wellinga u plavom trikou sa stiliziranim ‘S’ na prsima, a u trenucima koji su prethodili, vidjeli smo tek malenog CGI Supermana kako spašava svijet od neizbježne katastrofe…*

Clark Kent konačno u odijelu!
Clark Kent konačno u odijelu!
Smallville Superman
Clark Kent konačno u Supermanovom odijelu

Pročitaj još

* nb, gorepotpisani autor nije pogledao nijednu epizode serije, no ako treba, vjerovat će na riječ svakom tko kaže da je u prvim sezonama bila sasvim dobra i zabavna serija. Iz čiste znatiželje pogledao je posljednje minute finala i vrlo mu je čudno pisati o sebi u trećem licu.

3 komentara
  • pogledao sam par početnih sezona i ovu posljednju.
    finale je bilo nešto najdosadnije i najbezveznije ikad.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861