Allison Mack puštena iz zatvora nakon dvije godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Allison Mack puštena iz zatvora nakon dvije godine

Allison Mack puštena iz zatvora nakon dvije godine

Bivša televizijska zvijezda Allison Mack (Smallville) puštena je iz zatvora nakon dvije godine. Mack je 2021. kažnjena s tri godine zatvora zbog seksualnog iskorištavanja u kultu Keitha Ranierea zvanom NXIVM. Mack je kaznu zaradila nakon što je priznala krivnju da je manipulirala žene koje su kasnije postale seksualno roblje. U kultu su, osim Allison Mack, u ranim danima sudjelovale i Grace Park (Boomer, Battlestar Galactica), Nicki Clyne (Callie, Battlestar Galactica) i Kristin Kreuk (Lana, Smallville).

Mack (40) je puštena u ponedjeljak iz zatvora zbog dobrog ponašanja, a malenu kaznu je zaradila jer je surađivala s policijom i pravosuđem kako bi osudili vođu kulta, Ranierea. Raniere je zaradio 120 godina zatvora. Mack, iako je hijerarhijski bila odmah iza vođe, izrazila je kajanje i krivnju radi svojih postupaka.

Zašto sve ovo pišemo? Ako ste dovoljno stari, kao mi, onda se sjećate da je Mack glumila Chloe u Smallvilleu, ali puno važnije ovo je odlična izlika da stavimo clip iz How to With John Wilson.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861