Comic-Con, dan četvrti – serijala.com
Trenutno čitaš
Comic-Con, dan četvrti

Comic-Con, dan četvrti

Nedjelja je bila posljednji dan Comic-Cona, kada su na red došli, između ostalih, paneli Smallvillea, Supernaturala, Gleeja, Sons of Anarchya, Sunny in Philly… Naš zadnji rezime, par videa i linkovi na detaljnije izvještaje onih koji su zapravo bili tamo.

Nakon samo deset sezona odugovlačenja, Clark Kent će obući Supermenovo odijelo na kraju desete sezone. To je uglavnom rezime Smallvilleovog panela, TV Guide ima detaljniji izvještaj. Ausiello i EW.com imaju intervju sa Ericom Durance, sa naslovom koji bi trebao natuknuti da će možda biti 11. sezone? Usprkos tome što je već najavljeno da će deseta biti posljednja. Solidne snimke sa panela na SpoilerTV-u.

Na panelu Supernaturala bio je i Eric Kripke, kreator serije koji je odlučio odstupiti sa mjesta showrunnera u sljedećoj, šestoj sezoni, no najavljuje da će ostati uz seriju. Jensen Ackles ubilježit će redateljski debi u novoj sezoni, a prikazan je i trailer iz te epizode. TVSquad piše što nas očekuje u novoj sezoni, sada kad je glavni arc završio.

Zadnjeg dana paralelno su se održavali paneli za dvije dijametralno suprotne serije – Glee i Sons of Anarchy. Zanimljivo da su uopće Sonsi bili na Comic Conu, ipak kostimirani geekovi i kostimirani bajkeri ne idu ruku pod ruku. Kreator Kurt Sutter te glavni glumački trojac (Ron Perlman, Charlie Hunnam i Katey Sagal) bili su na panelu.

Gleejevci su najavlili “Rocky Horror Picture Show” epizodu, a izvještaj možete pročitati kod TVSquada. Ukratko – u novoj sezoni biti će epizoda posvećena Britney Spears, ali ne i – šok, nevjerica – Justinu Bieberu.

Šteta što (još) nema izvještaja sa FX-ovih panela (ili barem ih mi nismo pronašli) dakle Sonsa i It’s Always Sunny in Philadelphia, no Jubito ima relativno dobre snimke sa panela. Embedani su prvi dijelovi svakog, nastavke potražite pod related videos.

Pročitaj još

Falling Skies – skok do SpoilerTV-a zanimaju li vas intervjui sa Noahom Wyleom i ekipom.

Za kraj, HitFix ima fotogaleriju i članak sa najboljim i najgorim dijelovima Comic-Cona (više dobrih nego loših, naravno).

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861