Sanjiva dolina nije turska sapunica nego Sleepy Hollow, ide na regionalnom FOX-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Sanjiva dolina nije turska sapunica nego Sleepy Hollow, ide na regionalnom FOX-u

Sanjiva dolina nije turska sapunica nego Sleepy Hollow, ide na regionalnom FOX-u

Sleepy Hollow je jedna od najpopularnijih i najspominjanijih novih serija ove televizijske jeseni, a vrlo skoro kreće i na regionalnom kanalu FOX, pod nazivom “Sanjiva dolina”.  Prva sezona emitirat će se svakog ponedjeljka u 21.55 sati, a prva epizoda kreće već danas, 2. prosinca. U SAD-u je trenutno u tijeku emitiranje prve sezone, koje je stalo na devetoj epizodi od ukupno naručenih trinaest za prvu sezonu. To je to za ovu godinu, ali druga sezona već je naručena.

Ako vam je ova vijest stigla prekasno da ulovite prvu epizodu, bez brige — reprizu ćete moći uloviti također na FOX-u — ako ništa drugo, onda idući tjedan, sat vremena prije premijere druge epizode. Mi smo seriju pohvalno recenzirali, komentirajući da se radi o zabavnoj i laganoj seriji koja vrlo dobro služi kao čista razbibriga, a evo kako regionalni FOX najavljuje emitiranje serije na svom kanalu:

Dobro došli u SANJIVU DOLINU, uzbudljivu novu detektivsko-avanturističku dramsku seriju iz pera kreatora i izvršnih producenata Alexa Kurtzmana i Roberta Orcija (franšize Zvjezdane staze i Transformeri, Na rubu).

U ovoj suvremenoj verziji klasika Washingtona Irvinga, ICHABOD CRANE (Tom Mison, Lov na losose u Jemenu) biva uskrsnut i odvučen dva i pol stoljeća u budućnost kako bi riješio misterij koji potječe još od osnivača. Uz Ichaboda oživljen je i zloglasni Bezglavi Konjanik, koji kreće ubijati po današnjoj Sanjivoj dolini. Ichabod ubrzo shvaća da je zaustavljanje Konjanika tek početak, jer je uskrsnuli jahač tek prvi od četiriju jahača Apokalipse i samo jedan od mnogih zastrašujućih suparnika s kojima se Ichabod mora suočiti kako bi zaštitio ne samo Sanjivu dolinu nego i cijeli svijet.

7 komentara
  • Lijepo je što i naše dalekovidnice prate novosti na tržištu…bravo (opet) za FOX…gledljiva serija bez nekih velikih aspiracija i težnjika nekom imaginarnome umjetničkom dojmu…pogledah za sada 8 epizoda i odgledati ću i dalje ovu sezonu do kraja a za poslije ćemo vidjeti.Konkurencija je jaka,dobra i ne spava.

    • Zanimljivo da su je preveli kao Sanjiva Dolina, iako je i sam film iz 1999 god., bio preveden kao Uspavana Dolina. Tim nazivom sam se ja vodio, kada sam prevodio seriju. Ostavio sam Uspavana Dolina, iako je, naravno, Sanjiva – ispravnije.

  • Sve pet, bum pogledao da vidim kako ce ici.
    Ali mene vise interesira kad ce godisnja top lista –
    cist da odmah pocnem jaukat i prigovarat kak nema
    Dextera u prvih 30…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861