NBC naručio post-apokaliptični pilot J.J.-a Abramsa i Erica Kripkea – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC naručio post-apokaliptični pilot J.J.-a Abramsa i Erica Kripkea

NBC naručio post-apokaliptični pilot J.J.-a Abramsa i Erica Kripkea

NBC je dao zeleno svijetlo, stoga kreće rad na pilotu pod nazivom Revolution, jednosatne, epske, akcijske, SF pustolovne drame koju producira J.J. Abrams, dok će scenarij pisati Eric Kripke (autor Supernaturala). Izvršni producent će uz Abramsa biti i Bryan Burk (Lost). Evo što kaže službeni opis: “Akcijska drama koja prati skupinu ljudi koja pokušava preživjeti i ujediniti se sa svojim voljenima, u svijetu u kojemu su svi oblici energije misteriozno nestali.”

To je bilo službeno, poprilično mutno i nejasno, s premalo konkretnijih informacija kao i inače, no postoji još jedan opis od ranije, nešto uzbudljiviji, koji kaže: “Epski, pustolovni triler koji prati obitelj koja pokušava preživjeti u post-apokaliptičnoj Americi; svijetu praznih gradova, lokalne vojske i herojskih boraca za slobodu gdje je svaki komad tehnologije – računala, avioni, auti, mobiteli, pa čak i svijetla – misteriozno nestao.”

Zvuči i više nego obećavajuće, no s obzirom na okolnosti (Abrams, NBC), pričekat ćemo sezonu 2012/2013 do konačnih sudova.

27 komentara
 • avion – nestao
  zatvorenici – nestali
  energija – nestala
  J.J. Abramsov mozak – nestao?

  • Pa ako su nestali svi oblici energije onda je nestala i električna energija tj. električni impulsi u njegovom mozgu. Dakle u pravu si.

   Kad smo kod toga – Kako će se kretati kada je nestalo kinetičke energije i da li će uopće postojati pošto nema gravitacijske energije koja drži sve na okupu.

   Znači TV serija o ništavilu. JJ praznoglavi nam sprema crni ekran. Revolucija !!!

   • pretpostavljam da se misli na nestanak samo električne energije. da nema toplinske energije ne bi uopce bio moguć nikakav život.
    btw, gravitacija je sila, ne energija

 • Sunce – nestalo. Planet se pretvara u kocku leda.
  Ontopic – vjerovatno će biti nekako objašnjeno, nafta je iscrpnjena a struju kradu vanzemaljci koji je nisu platili HEP-u. Ne znam.

 • Vjerojatno će za ovo “nestali svi oblici energije” okrivit alien space bats, neš slično kao u romanima S.M. Sterling…

    • Pa da, točno. Malo mi je smiješan taj hejt po Abramsu u zadnje vrijeme, nešto kao kad se njega ni krivog ni dužnog krivilo za Lost, a on je sa serijom nakon prve sezone tek imao marginalne veze.

     • To objašnjava zašto je prva sezona bila odlična, a ostatak sapuničasto razvlačenje preplitke priče.

     • nije rekao da je serija smeće nego da nema razloga za optimizam.
      a da se ne bi krivo shvatio nisam ni ja rekao da će serija bit smeće, već da abrams prodaje uvijek jednu te istu ideju.
      sljedeći projekt će mu valjda bit kako je nestala zemlja i preživjeli su samo astronauti na Miru. *sigh*

     • Znam što je rekao, nemojmo se natezati oko semantike.
      Potpisan je na dvjema serijama koje se bave nekakvim nestancima, daleko od toga da su mu ideje iste. Misterija je uglavnom glavni nazivnik, a to je preširok pojam da bi se svrstavalo pod istu ideju.

     • Samo producira, kao i Person of Interest.
      Postao je novi Jerry Bruckheimer.

      Rastrčan je na pedeset projekata, volio bih ga vidjeti u jednom kojem će se predati u potpunosti.

      Zapravo, njegov Bad Robot je postao uspješan zadnjih godina, pa se sve što kompanija producira, pripisuje se njemu. Meni je iskreno nejasno koliko *točno* ima zasluga u zadnjim serijama, ali sasvim sigurno ima vrlo malo. Pretpostavljam da je neka vrsta “konzultanta.”

 • Executive producer ne znači ama baš ništa. Njegovo ime stoji tu samo zbog njegove težine. J.J. jeste talentovan ali onda kada uplete svoje ruke 100% u neki projekat.

  Inače sinopsis ove serije me podseća na Jericho ili Falling Skies. Vreme i pilot će pokazati. :)

 • Bez obzira ko potpisivao, ovo mi je najomiljeniji žanr filma/serije. Iskustvo je pokazalo da nikad ne ocekujemo previše, bez obzira na autore.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861