Produkcija Alcatraza privremeno obustavljena – serijala.com
Trenutno čitaš
Produkcija Alcatraza privremeno obustavljena

Produkcija Alcatraza privremeno obustavljena

Nedavno je NBC privremeno obustavio produkciju na Awakeu, potencijalno najboljoj zimskoj seriji, sada istu sudbinu prati FOX-ov Alcatraz. Međutim, ovdje je riječ o nešto drugačijoj situaciji. Naime, dosad je snimljeno sedam (od ukupno 13) epizoda, te je sada zaustavljeno daljnje snimanje novih, jer se producenti žele vratiti na prvih sedam na kojima žele napraviti izvjesne promjene.

Budući da je točan datum premijere Alcatraza još uvijek nepoznat, producenti imaju vremena za poliranje, stoga žele ubaciti u nižu brzinu, vratiti se na prvih sedam snimljenih epizoda, te na njima izvršiti određene promjene što uključuje i snimanje nekih novih scena. Tako da se zapravo i dalje radi punom parom, samo ne na preostalih šest epizoda, nego izmjenama na već gotovom materijalu. Proces promjena stvari na dosad snimljenim epizodama bi trebao uzeti oko dva tjedna, pa bi se nakon tog vremena nastavilo sa snimanjem finalnih šest epizoda bez većih pauza.

Alcatraz je serija J.J. Abramsa u kojoj istražiteljski tim otkriva misterije oko pojavljivanja davno preminulog zatvorenika istoimenog zatvora. Službeni trailer možete pogledati ispod, a uz već spomenuti Awake, i ovo je, dakako, jedna od najiščekivanijih zimskih premijera. Na nacionalnim mrežama. Jer hej, što se može mjeriti s HBO-om, Dustinom Hoffmanom i Davidom Milchem?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J_jAlFqvASU[/youtube]
3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861