Alcatraz: J.J. Abrams najavljuje seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Alcatraz: J.J. Abrams najavljuje seriju

Alcatraz: J.J. Abrams najavljuje seriju

Alcatraz, poster

Puno smo najavljivali Alcatraz i pisali o njemu, a pošto ste izgleda posebno zainteresirani za premijeru, evo posljednje najave pred premijeru prve epizode, koja je na rasporedu noćas. U nastavku su tri produkcijska videa; prvi sadrži komentare producenata i glumaca, dok u drugim dvama J. J. Abrams, izvršni producent, najavljuje seriju.

U slučaju da ste živjeli pod kamenom proteklih mjeseci: Alcatraz je najnoviji projekt bivšeg autora serija Alias, Lost i Fringe, ali i neslavno propalih Undercoversa. Radnja se najavljuje kao miks proceduralne i serijalizirane, pri čemu, za promjenu, Abrams najavljuje da će kežual gledatelj moći pratiti radnju i uživati u seriji uključi li se tu i tamo kroz sezonu. Zatvor Alcatraz, “navodno” je ugašen 1963. godine, ali zato što su svi zatvorenici – nestali. Detektivka Rebecca Madsen (Sarah Jones) zadužena je za slučaj pronalaženja bivših 302 opasnih zatvorenika koji se počinju pojavljivati u sadašnjosti, a pomažu joj vladin agent Emerson Hauser (Sam Neill) te “stručnjak za Alcatraz” Dr. Diego “Doc” Soto (Jorge Garcia).

Prva epizoda je, dakle na rasporedu u noći s ponedjeljka na utorak (16. siječnja), a Fox će prikazati dvije epizode u komadu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_k7RrN_VN9k[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qp2vFhWk3eU[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NJBuTzzV1_Y[/youtube]
8 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861