Procurile prve četiri epizode nove sezone Igre prijestolja – serijala.com
Trenutno čitaš
Procurile prve četiri epizode nove sezone Igre prijestolja

Procurile prve četiri epizode nove sezone Igre prijestolja

Dugo očekivana premijera pete sezone Igre prijestolja bit će noćas, noći s nedjelje na ponedjeljak, a domaći HBO imat će epizodu u minutu paralelno sa američkim. No, epizode su već našle svoj put do interneta, nakon što je netko leakao prva četiri nastavka na piratske servise.

Naravno, Game of Thrones je već sada najpiratiziranija serija televizije, a ovo će samo pomoći učvršćivanju te titule. Iako, nismo sigurni da je HBO-u baš toliko stalo do tog naslova.

Pretpostavljamo da je sada popriličan kaos u HBO-ovim uredima, jer četiri epizode gotvo su polovica 10-epizodne sezone, a serija je prošle godine počela sustizati rekorde gledanosti legendarnih Sopranosa.

Epizode su vjerojatno ripane sa screenera koji su bili podijeljeni medijima, a digitalni watermark je zamućen. Doduše, zbilja, niti jedan obožavatelj koji drži do sebe ne bi trebao posegnuti za ovim kopijama jer se radi o lošijem 480p formatu standardne definicije, a ne lijepim i čistim HD verzi — …ček’, niste valjda kliknuli u potrazi za izvorima?

13 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861