Kurtzman ostaje na čelu Discoveryja, Star Trek: Picard će biti limitirana serija – serijala.com
Trenutno čitaš
Kurtzman ostaje na čelu Discoveryja, Star Trek: Picard će biti limitirana serija

Kurtzman ostaje na čelu Discoveryja, Star Trek: Picard će biti limitirana serija

Na premijeri druge sezone Discoveryja u New Yorku showrunner i veliki šef Star Treka pojasnio je kako nije očekivao da će voditi Discovery nakon odlaska Gretchen Berg i Aarona Harbertsa iako je zajedno s Bryanom Fullerom bio jedan od autora.

Kurtzman je ponovio kako je druga sezona Discoveryja snimljena u potpunosti, a zadnjih nekoliko epizoda je još u post-produkciji. Na pitanja novinara oko potencijalne treće sezone potvrdio je kako je u ovom trenutku sve samo ne još službeno potvrđeno, ali i da su polako počeli stvarati kostur priče za tu, još uvijek nenajavljenu, treću sezonu. Kratko je fokus prebacio i na nadolazeću seriju o Jeanu-Lucu Picardu i prvi put je potvrđeno kako će uistinu ta serija biti limitirana, odnosno da se ne očekuje druga sezona. Baš kao što se to nije očekivalo za Big Little Lies i The End of The Fucking World i brojne druge. Ne vjerujemo im ništa.

Još uvijek neimenovana serija svoju bi premijeru trebala imati krajem ove godine na CBS All Accessu (i Netflixu kod nas), ali ako se sjetite pomičnih datuma premijere Discoveryja… pa svakako valja pričekati neku konačnu odluku. Sir Patrick Stewart će ponovno utjeloviti Jeana-Luca Picarda, a na seriji će, osim Kurtzmana, raditi i James Duff, Akiva Goldsman, Michael Chabon, scenaristica Discoveryja i Voyagera Kirsten Beyer, ali i Eugene Roddenberry — sin autora Star Treka, Genea Roddenberryja.

Pročitaj još

Druga sezona Discoveryja počela je jučer i dostupna je na Netflixu.

Komentari (1)
  • Zašto nemožemo dobit seriju koja se događa nakon Star Trek Next Generation filmova ilitiga nakon ST Nemesis? Stalno se vraćaju na prequele koji nepokazuju veliki uspjeh.. Kao da fanovi nisu bitni.. Ali eto imamo The Orville još neko vrijeme..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861