J.J. Abramsov Alcatraz mijenja showrunnera – serijala.com
Trenutno čitaš
J.J. Abramsov Alcatraz mijenja showrunnera

J.J. Abramsov Alcatraz mijenja showrunnera

Prije dva tjedna je produkcija novih epizoda obustavljena kako bi se na dosad snimljenim izvršile određene promjene, a sada dolazi do smjene showrunnera. Dosad je to mjesto pripadalo Elizabeth Sarnoff (Lost, Deadwood) koja je i napisala scenarij za pilot koji je FOX odobrio, kao i snimanje čitave prve sezone.

Međutim, ona sada napušta Alcatraz te na njezino mjesto dolaze Jennifer Johnson (Lost, Chase, Cold Case) i Daniel Pyne (Miami Vice). Oboje su se pridružili seriji nakon pilota.

Prije dva mjeseca je Jennifer Johnson dobila unaprijeđenje pa je skupa s Elizabeth Sarnoff bila izvršni producent i showrunner serije,  nakon ovog odlaska kolega joj je Daniel Pyne koji trenutno radi kreativne promjene na scenariju dosad snimljenih epizoda.

Drugim riječima, zamjena showrunnera donosi još promjena na već snimljenim epizodama, ovaj put u vidu scenarija. Nakon ovoliko niza promjena pitanje je što će na kraju od svega toga ispasti?

To ćemo otkriti na polusezoni kada serija kreće, iako i dalje nije poznat točan datum premijere kojeg bi FOX trebao objaviti u nadolazećim danima, znamo da će to biti termin u 21:00 h ponedjeljkom.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861