George R. R. Martin je otkrio nove detalje prequel serije, možda znamo i ime serije? – serijala.com
Trenutno čitaš
George R. R. Martin je otkrio nove detalje prequel serije, možda znamo i ime serije?

George R. R. Martin je otkrio nove detalje prequel serije, možda znamo i ime serije?

Taman kad smo svi konačno zaboravili na prometnu nesreću poznatiju kao osma sezona “Igre prijestolja” — evo GRRM-a s novim pikanjem prsta u rame da nam slučajno ne bi Game of Thrones ispario iz kolektivne svijesti.

EW prenosi zanimljive izjave Georgea RR Martina o zasad još uvijek nenaslovljenoj seriji. Martin je već ranije spomenuo kako ne bi imao ništa protiv toga da se serija zove “The Long Night”, ali kako već jedna epizoda Game of Thronesa iz osme sezone nosi isti naziv šanse su da se HBO neće kockati s potencijalnom konfuzijom kod gledatelja. Martin, piše EW, kaže da ne bi imao ništa protiv da se serija zove “The Longest Night”.

Podsjetimo — u lipnju 2018. odabrana je pobjednica HBO-ovog natječaja za novu seriju iz svijeta “Pjesme leda i vatre” — Jane Goldman i njezin tim. Goldman i George R. R. Martin napisali su priču koja se događa tisućama godina prije “Igre prijestolja” i opisuje pad iz Zlatnog doba heroja™ u Westerosovo najmračnije razdoblje. Martin sada potvrđuje da će se serija odvijati otprilike 5000 godina prije događaja iz “Igre prijestolja”, ali i da se Starkovi vraćaju. Sedam kraljevstava koja su bila okosnica HBO-ove perjanice sada će biti više od stotinu kraljevstava. Martin opisuje mjesto radnje kao “Divlji zapad Westerosa”.

Lannisteri se, barem u početku, neće pojavljivati, a njihov Casterly Rock u vrijeme radnje nove serije još uvijek drži obitelj Casterly. I ono najzanimljivije dolazi s Winter is Coming, odnosno s Watchers on the Wall. Nova serija mogla bi se zvati — Blood Moon.

watchersonthewall.com
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861