Katee Sackhoff se vraća u svemir u Netflixovoj seriji Another Life – serijala.com
Trenutno čitaš
Katee Sackhoff se vraća u svemir u Netflixovoj seriji Another Life

Katee Sackhoff se vraća u svemir u Netflixovoj seriji Another Life

Starbuck se vraća svemirskim pustolovinama. Nakon više od deset godina od završetka vjerojatno najbolje svemirske znanstveno-fantastične serije svih vremena, Battlestar Galactice, Katee Sackhoff će ponovno putovati svemirskim prostranstvima tražeći… nešto.

Sackhoff će utjeloviti Niko Breckinridge, astronautkinju koja vodi svemirsku potragu za podrijetlom misterioznog artefakta koji se iznenada pojavio na Zemlji. Veliku glumačku postavu popunjavaju Justin Chatwin, u ulozi Erica Wallacea, člana posade svemirskog broda i muža Niko. Tyler Hoechlin glumi Iana Yerxu, još jednog astronauta i bivšeg zapovjednika istraživačkog broda. Selma Blair će pak na Zemlji pokušati probiti jednu od najvažnijih priča u povijesti čovječanstva kao novinarka Harper Glass.

Another Life je naručena u travnju prošle godine, a sve epizode bit će dostupne na Netflixu u četvrtak, 25. srpnja.

4 komentara
  • Možda bude dobro ali izgleda jako generički; u traileru odmah iskače loše izabrani off monolog Katee Sackhoff a, izuzevši nju koja standardno dobro izgleda, ostali glumci kao da su maločas izašli iz frizerskog i kozmetičkog salona i napadno poziraju pred kamerama iako bi kontekst trebao biti jako dramatičan. Možda je samo do lošeg trailera.

    • Slažem se da je trailer, u najmanju ruku, totalno bezličan. Ono što mi pak nikako ne ulijeva pouzdanje je činjenica da je Netflix odlučio početi s marketingom svega par tjedana prije premijere i mislim da to možda najviše govori o tome kakva će serija biti. Nadam se da sam u krivu.

  • Slažem se, totalno generično i bezveze, jedina dobra stvar je Katee Sackhoff ali ni ona neće spasit seriju da propadne kao Nightflayers..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861