Game of Thrones “You Win or You Die” – pogledajte 22-minutni specijal – serijala.com
Trenutno čitaš
Game of Thrones “You Win or You Die” – pogledajte 22-minutni specijal

Game of Thrones “You Win or You Die” – pogledajte 22-minutni specijal

Iako je specijal nazvan “You Win or You Die” bio najavljen za nedjelju (kada će biti emitiran na HBO-u), mreža ga je već sad objavila na svom službenom YouTube profilu. Specijal u trajanju od 22 minute kroz intervjue s autorima i glumcima rezimira i analizira prvu sezonu, najavljuje nove likove i daje dodatan pogled na drugu sezonu koja kreće 1. travnja. Plus, uvjerite se još jednom koliko je Emilia Clarke ljepša kao brineta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dku_Uya8Ygc[/youtube]
10 komentara
  • Još 9 dana, 7 sati i 14 minuta. Al nije da brojim… Shit, moram si ponovno naći curu pod hitno :/

    • moja ti je preporuka da ju nađeš za jedno 11 tjedana… ne želiš valjda da ti smeta kad je najbitnije! lol

      • Ma pusti ti to, cura je cura, GoT je Got, a jedno nadopunjuje drugo. Osim toga dosadno mi je dok čekam nove nastavke… Al problem je kaj sam onu zadnju taman naučio da ne priča i ne gnjavi s pizdarijama dok traje Igra prijestolja i Fringe (sve ostalo može prekidati, imam visok prag tolerancije na ostale stvari) i sad sam opet na početku.. Pa Kriste, nikak na zelenu granu..

  • svaka cast HBOu, ne samo da svako malo objavljuju nove trailere i klipove nego i ne postavljaju regionalna ogranicenja.

    • Da, ali HBO ima svoje regionalne kanale koji prenose serije gotovo paralelno s američkim. Tako da je njima to u interesu, NBC-u i CBS-u primjerice nije (plus, vjerojatno postoje glupi problemi s autorskim pravima i licencama…)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861