Game of Thrones se vraća, HBO priredio kratku rekapitulaciju sezona – serijala.com
Trenutno čitaš
Game of Thrones se vraća, HBO priredio kratku rekapitulaciju sezona

Game of Thrones se vraća, HBO priredio kratku rekapitulaciju sezona

Daenerys Targaryen napokon je zaplovila prema Westerosu sa svojim vojskama, zmajevima i novim Kraljevim namjesnikom, Tyrionom Lannisterom. Jon Snow proglašen je Kraljem na Sjeveru nakon što je porazio Ramsayja Boltona u i vratio je Winterfell kući Stark. U King’s Landingu Cersei Lannister preuzela je Željezno prijestolje tako što je spalila High Sparrowa, njegove sljedbenike i svoje protivnike u Baelorovoj septi. Ali dok stara savezništva pucaju i nova se stvaraju, vojska mrtvih maršira na Zid i prijeti da će jednom za svagda prekinuti igru prijestolja.

Navedenim kratkim sinopsisom događaja s kraja prošle sezone domaći HBO najavljuje novu sezonu “Igre prijestolja”, a prije emitiranja premijere američki HBO emitirat će rekapitulaciju svih šest sezona.

Mediji ove godine nisu dobili epizode unaprijed iako je premijera prikazana za šačicu odabranih u srijedu u Los Angelesu. Šokantno, mi nismo bili ta šačica i pratit ćemo novu sezonu zajedno s gledateljima.

Sedma sezona serije bit će emitirana u Hrvatskoj u isto vrijeme kad i u SAD-u: 17. srpnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 03.00h po lokalnom vremenu. Ako ne možete spavati – možete Thronese paralelno pratiti s cijelim svijetom. Prva epizoda sedme sezone “Igre prijestolja” biti će istog dana od jutarnjih sati premijerno dostupna i na HBO-ovoj usluzi videa na zahtjev – HBO GO te tijekom dana i na HBO On Demand, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana u udarnom terminu u 20:00 h.

Twin Peaks je u 22:00. Idealan ponedjeljak navečer.

https://www.youtube.com/watch?v=_qqsePRB_Bs

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861