Game of Thrones: Prilog na HRT-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Game of Thrones: Prilog na HRT-u

Game of Thrones: Prilog na HRT-u

U večerašnjem izdanju središnjeg Dnevnika Hrvatske radio televizije emitiran je prilog s prvog dana snimanja Igre prijestolja u Dubrovniku. U kratkom prilogu s kule Minčete komentar su dali Frank Doegler, jedan od producenata serije, te Dominic Carter, koji glumi Janosa Slynta, vođu Zlatnih plašteva, odnosno Gradske straže King’s Landinga. Carter je, doduše, u prilogu pogrešno potpisan kao Jonatan Cohen. HRT-ovci su na dubrovačkim zidinama uhvatili i jednog statista-celeba, splitskog pjevača Giuliana, očito velikog obožavatelja serijala.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EdGwqEW8cCo[/youtube]
11 komentara
 • HTV će sigurno otkupiti Game of Thrones, samo je pitanje vremena. Oni su emitirali većinu HBO-evih odličnih serija, a najavljuju i Boardwalk Empire. A GOT ne mogu zamisliti ni na jednom drugom našem programu.

  • Glavna zapreka u prikazivanju Igre Prijestolja na HTV-u (ili nekoj drugoj od nacionalnih televizija) je HBO Adria. Mada bi mogli pustiti prvu sezonu dok budu na Adriji prikazivali treću npr.

   • Zašto? Pa Adrija je odvrtjela prvu sezonu već. Boardwalk je još pocetkom godine nakon – cini mi se – Zlatnih globusa najavljen na HRT-u (skupa s Gleejem), iako ga još ne prikazuju.

   • Ako i postoji neka zapreka da HTV prikazuje Game of Thrones (sto posto je neće prikazivati ove godine, ali možda sljedeće ili za 2-3; nebitno), HBO Adria nije na listi zapreka. Zaista ne vidim kakve to ima veze.

    • A ono – imaju pravo na ekskluzivu i prikazuju je dan nakon Amerike. Ne znam točno koliko ta ekskluziva traje doduše…

 • Ma apsolutni je kralj,zna da ce bit u minusu kad plati hotel ali gusti su gusti jos ako je zenu nafuro haha.
  Nemogu mu nis prigovoriti jer sam i ja fan ka i on.
  sad ocekujem sljedeci spot s GoT-om

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861