Game of Thrones: HBO predstavio prve slike iz nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Game of Thrones: HBO predstavio prve slike iz nove sezone

Game of Thrones: HBO predstavio prve slike iz nove sezone

Još je dva mjeseca preostalo do premijere posljednje sezone “Igre prijestolja”. HBO-ov marketing ne radi baš punom parom jer nema baš nekog razloga promovirati jednu od planetarno najpopularnijih serija kad doslovno svi i njihova baba samo čekaju tih posljednjih šest epizoda.

Mreža je predstavila dva-tri teasera bez (ili s vrlo malo) novog materijala, a sada smo dobili i nepomičnu verziju teasera — slike. Kao što ćete vidjeti kroz galeriju od 14 novih fotografija… da, to su definitivno glumci iz starih sezona “Igre prijestolja”. Ima ovdje nešto novih frizura, uređenih brada, čistih pelerina i izglancanih bundi. U svakom slučaju većina likova izgleda kao da se upravo oprala, a neki se čak i osmjehuju.

Home Box Office je potvrdio da će osma sezona imati šest cjelovečernjih epizoda — što bi značilo da će svaka imati više od sat vremena, a valjda manje od dva sata. Montaža postoji s razlogom, epizode duže od sat vremena ne bi trebale postojati i stojimo pri tome. Bilo kako bilo, David Nutter je režirao tri epizode, Miguel Sapochnik dobio je dvije, a showrunneri David Benioff i D.B. Weiss režirali su samo finale. Sezonu u cijelosti potpisuju David Benioff i D.B. Weiss, Bryan Cogman i Dave Hill.

George R. R. Martin još uvijek nije napisao sljedeću knjigu iz serijala “Pjesme leda i vatre”. Podsjetimo — “A Dance With Dragons” je izašla prije nešto manje od osam godina, u srpnju 2011.

Zadnja sezona Game of Thronesa dolazi na HBO u nedjelju, 14. travnja.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861