Kreće kvizaška Liga prvaka — KOZa kvizaški kup pod pokroviteljstvom Laškog – serijala.com
Trenutno čitaš
Kreće kvizaška Liga prvaka — KOZa kvizaški kup pod pokroviteljstvom Laškog

Kreće kvizaška Liga prvaka — KOZa kvizaški kup pod pokroviteljstvom Laškog

Naši dragi prijatelji, koji organiziraju pub kvizove pod zajedničkim nadimkom KOZa, organiziraju kvizaški kup kroz 15 hrvatskih gradova i ukupno 70 zabavnih natmetanja u poznavanju opće kulture. Ambiciozan projekt trajat će od veljače do lipnja, s početkom već ovog petka, 8. veljače, na dobro poznatoj lokaciji: klub Metropolis u zagrebačkom Sigetu s početkom u 20 sati.

Od malog usputnog dodatka dugogodišnjem filmskom kvizu, KOZa (skraćeno od “kviz općeg znanja”) u posljednje se tri godine razvila u najveći i najpopularniji pub kviz u Zagrebu. Sastavljen od stotinjak pitanja raspoređenih u šest kategorija, s prosječnom posjećenošću od iznad pedeset mahom četveročlanih ekipa, njihov je kviz utvrdio svoju poziciju na pubkvizaškoj sceni metropole.

Laško predstavlja: KOZa kvizaški kup funkcionirat će vrlo jednostavno: 70 KOZa diljem Hrvatske, 70 pobjedničkih ekipa, 70 kvalificiranih finalista za veliko finale u kojem će se u lipnju najbolje ekipe kupa boriti za glavnu nagradu i vječnu kvizašku slavu.

Za premijerno izdanje kupa odabrali smo petnaest gradova: Zagreb (10 kvizova), Samobor (10), Karlovac (10), Koprivnica(5), Virje (5), Varaždin (4), Sisak (4), Rijeka (4), Zadar (4), Split (4), Velika Gorica (4), Čakovec (2), Osijek (2), Vinkovci (1) i Županja (1). Moguće su male izmjene u odabiru gradova, kao i u broju kvizova u svakom pojedinom gradu.

Pozivnica za ekskluzivno finale, dakako, neće biti jedina nagrada na kvizovima u sklopu KOZa kvizaškog kupa: u suradnji s pokroviteljima, njihov glavni partner LAŠKO i ostali sponzori osigurat će privlačne nagrade na kakve su redoviti posjetitelji već navikli.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861