Francis Lawrence ponudio nešto informacija o rebootu Battlestar Galactice – serijala.com
Trenutno čitaš
Francis Lawrence ponudio nešto informacija o rebootu Battlestar Galactice

Francis Lawrence ponudio nešto informacija o rebootu Battlestar Galactice

Nitko baš nešto posebno nije tražio novi Battlestar tako brzo, ali tko je vas i nas išta pitao o tome. Nakon što je Caprica otkazana, a Blood and Chrome neslavno propao prije emitiranja – vijesti s Battlestar fronte pomalo su utihnule. Da, svako toliko je netko laprdao o rebootovima, spin-offovima, filmovima, novim nastavcima, serijama, stripovima itd. – no ništa se konkretno nije pomicalo s mrtve točke.

Trailer: Pilot epizoda spin-offa Battlestar Galactice bit će emitirana

Promovirajući “Red Sparrow”, svoj novi film s Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi (nisu u rodu), Francis Lawrence je ponudio ponešto informacija o novom rebootu Battlestara. U razgovoru za ComingSoon Lawrence je spomenuo kako se posao na potencijalnom filmu nastavlja i kako je nekakve radove već započeo s Lisom Joy, izvršnom producenticom Westworlda i ženom Jonathana Nolana. Nije serija, ali je film.

Da, Battlestar su mnogi već pokušali prodati na velikom platnu, ali nitko dosad nije u tome uspio. Francis Lawrence je režirao “I am Legend”, drugi, treći i četvrti nastavak “Hunger Gamesa”, a televiziji je priuštio fantastičan pilot za kratkotrajnu NBC-jevu seriju Kings. Battlestar će se vratiti, ali kada i u kakvom obliku – ostaje nam vidjeti.

Komentari (1)
  • Hmmm, vjerujem da je Battelstar Galactica bila popularna jer kad je se prikazivala nije imala nikakvu konkurenciju na tv tj nije bilo space serija tada. Nevjerujem da je itko željan filma danas…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861