Sam Esmail razvija dvije nove dramske serije za ABC – serijala.com
Trenutno čitaš
Sam Esmail razvija dvije nove dramske serije za ABC

Sam Esmail razvija dvije nove dramske serije za ABC

Prema pisanju Varietyja autor Mr. Robota Sam Esmail razvija dva nova projekta za ABC. Obje serije su drame koje će zajedničkim snagama stvarati sa svojim poslovnim partnerom iz Esmail Corpa, Chadom Hamiltonom.

Prva serija je Acts of Crime koju se opisuje kao “procedural s jednistvenim spinom“, dok druga još nema ime nego je zasad poznata samo kao “Untitled CDC Project”. CDC je američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti, institut koji se između ostalog bavi i situacijom vezanom za pandemiju koronovirusa. Obje serije će producirati NBCU-ov studio UCP.

Osim ta dva projekta za ABC Esmail radi i na novoj Galactici za Peacock za koju je već potvrdio kako neće biti remake serije iz 2003. već da će on i njegov tim smjestiti priču serije u isti svemir s Mooreovom Galacticom.

Originalna Battlestar Galactica se emitirala kratko krajem sedamdesetih na ABC-u, a Ron Moore je za Sci-Fi Channel od prosinca 2003. do travnja 2009. dirigirao rebootom, kojeg mnogi smatraju i najboljom znanstveno-fantastičnom serijom svih vremena.

 

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861