Trailer: Pilot epizoda spin-offa Battlestar Galactice bit će emitirana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Pilot epizoda spin-offa Battlestar Galactice bit će emitirana

Trailer: Pilot epizoda spin-offa Battlestar Galactice bit će emitirana

Propali spin-off Battlestar Galactice, nazvan Blood and Chrome, ipak će ugledati svjetlo dana televizora. Iako je Syfy odustao od narudžbe serije, snimljeni dvosatni pilot ipak će biti emitiran. Počevši od petka, 9. studenog, YouTube kanal Machinma Prime kroz idućih mjesec dana objavljivat će deset 7-12 minutnih epizoda. Kompletni dvosatni “film” bit će emitiran u komadu na Syfyju početkom 2013. godine, a potom će izaći i DVD/Blu-ray izdanje.

Serija je u pripremi više od dvije godine; pilot je naručen još u listopadu 2010. godine, no nakon dužeg otezanja, službeno odustajanje od narudžbe serije potvrđeno je u ožujku.

Trebao je to biti “povratak korijenima BSG-a” kao dinamična, akcijska svemirska opera smještena u desetoj godini Prvog cylonskog rata. Centralni lik ponovo je William “Husker” Adama, ovog puta kao mladi talentirani pilot na najmoćnijem brodu flote – Galactici. Ronald D. Moore, autor remakea BSG-a iz 2004. godine nije uključen u projekt kojeg vodi dugogodišnji scenarist BSG-a i Caprice, David Eick.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qj50xJhWdcM[/youtube]
9 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861