Da Vinci’s Demons: Prvi trailer prikazuje slavnog izumitelja kao slavnog zavodnika – serijala.com
Trenutno čitaš
Da Vinci’s Demons: Prvi trailer prikazuje slavnog izumitelja kao slavnog zavodnika

Da Vinci’s Demons: Prvi trailer prikazuje slavnog izumitelja kao slavnog zavodnika

Prvi trailer za najnoviju Starzovu seriju, Da Vinci’s Demons, je upravo ono što biste očekivali od trailera serije o Leonardu da Vinciju koju radi Starz. Slobodna interpretacija povijesti sa puno seksa i golotinje. Jer kad vam netko kaže “Leonardo Da Vinci”, vama misao sigurno leti na crnokosog zavodnika sa trodnevnom bradom. Ne?

Uglavnom, prva sezona imat će osam epizoda, a autor serije je David S. Goyer. Prilično poznat tip koji je napisao Blade trilogiju i asistirao Chrisu Nolanu kod scenarija za trilogiju o Batmanu. Na televizijskoj strani, bio je scenarist Thresholda i su-autor FlashForwarda, što su stvari koje najvjerojatnije piše nešto sitnijim slovima na životopisu.

Premijera se očekuje u proljeće iduće godine, a zanimljivo, Da Vinci’s Demons ste izabrali kao najiščekivaniju novu nadolazeću seriju.

6 komentara
  • heteroseksualni lobiji nas bombardiraju svojom propagandom. uvukli su se u svaku poru društva i mijenjaju povijesne činjenice da bi korumpirali mlade umove svojim idejama. prestrašno. kad će završit ta strahovlada! *serious*

  • Da, sranje… cudno da je Starz to promijenio. Prije nisu imali problema s gay likovima (Spartacus, Torchwood)

   • Misliš sporednim likovima u spartacusu i svejebivom vanzemaljcu koji je više od 5 godina bio takav lik prije nego što ga se starz dočekao.

    Crnci, židovi i homosi su u 99% slučajeva rezervirani za sporedne uloge. Makar ima izuzetaka…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861