FlashForward / V novosti – serijala.com
Trenutno čitaš
FlashForward / V novosti

FlashForward / V novosti

Sjećate se FlashForwarda i V-a? Da, onih dviju SF (ičnih) serija koje su na pauzi već dobra dva mjeseca, a čekat ćemo ih još skoro toliko. Dvije vijesti vezane uz njih:

Nove rošade u FlashForwardu – sukreator David Goyer više neće voditi seriju. Scenarist The Dark Knighta sa Brannonom Bragom (ex-Star Trek: Enterprise showrunner) kreirao je seriju, te iako nije imao previše televizijskog iskustva, dosad je sam vodio seriju. Marc Guggenheim je naknadno doveden kako bi uz njega vodio seriju, no vrlo je brzo otišao, još u listopadu.

Pošto su mi se filmski projekti počeli nagomilavati, smatrao sam da sam rastegnut u previše smjerova. Ponosan sam na seriju i uzbuđen zbog novog početka. U dobrim je rukama.

…rekao je Goyer. Ostat će uz seriju, no zasad nije poznato u čijim rukama zapravo ostaje FlashForward. Sretno im bilo ako Brannona Bragu postave na to mjesto.

Trenutno se snimaju 17. i 18. epizoda od 24 za ovu sezonu, a serija se vraća 18. ožujka sa preostalih 14 epizoda. Prije kraja polusezone, FlashForward je osjetno gubio na gledanosti i druga polovica sezone odredit će budućnost serije.

Drugi ABC-jev SF, V, odradio je tek četiri epizode ove sezone i nije nas previše impresionirao. Za nastavak nam autori spremaju neke novosti, odnosno tri nova lika, piše TV Guide.

Britanski glumac Charles Mesure glumit će plaćenika Kylea Hobbesa, kojeg unajmljuju Erica (Elizabeth Mitchell), Ryan (Morris Chestnut), Jack (Joel Gretsch) i Georgie (David Richmond-Peck) kako bi ojačao njihov pokret otpora. Trebao bi postati stalni član postave.

Kanadski glumac Nicholas Lea, fanovima žanra najpoznatiji kao Alex Krycek iz Dosjea X, glumit će Ericinog bivšeg supruga. Nažalost, čini se da navraća samo na dvije epizode.

Tu je i još jedno poznato SF lice Lexa Doig (Andromeda, The 4400, Stargate SG1), glumit će dr. Leu Pearlman, liječnicu Valerie Stevens, koja je u posljednjoj epizodi da je trudna, iako još ne zna da u sebi ima malog zelenog reptila…

V se vraća 30. ožujka sa preostalih devet epizoda. Gledanost prvih četiri je bila solidna, no druga sezona ovisit će o time kako će se serija držati u nastavku.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861