CBS i Kurtzman sklopili novi petogodišnji ugovor, Patrick Stewart se vraća kao Picard? – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS i Kurtzman sklopili novi petogodišnji ugovor, Patrick Stewart se vraća kao Picard?

CBS i Kurtzman sklopili novi petogodišnji ugovor, Patrick Stewart se vraća kao Picard?

Ludi tračevi i neobična šuškanja dolaze nam od Hollywood Reportera. Medij koji nema običaj objavljivati neutemeljene vijesti javlja kako je Alex Kurtzman sklopio novi petogodišnji ugovor sa CBS TV Studios koji će mu na bankovni račun polagati pet milijuna dolara godišnje.

Svaka čast Kurtzmanu, bravo za njega, ali to nije najzanimljivija vijest koju prenosi THR. Kurtzman, trenutno jedini showrunner na Star Trek: Discovery nakon što su Aaron Harberts i Gretchen Berg dobili pedale, dobio je priliku razviti franšizu s nekoliko novih projekata. Kurtzman će raditi na novim serijama, miniserijama i animiranim projektima za CBS All Access. Iako trenutno ništa nije poznato o svim tim projektima — šuška se kako zajedno s Akivom Goldsmanom priprema povratak Patricka Stewarta u ulozi Jeana-Luca Picarda.

Izvori za THR kažu da su Kurtzman i Goldsman (koji je napustio Discovery nakon prve sezone) u razgovorima oko potencijalnog reboota sa Stewartom u glavnoj ulozi. Hoće li to biti nastavak TNG-a, serija bliže Discoveryju, nešto sasvim treće… ne znamo. CBS nije bio voljan komentirati nagađanja.

Komentari (1)
  • Ja bi samo želio da se priča Next Generation tj Picardova završi na dobar način, to se može riješiti u miniseriji sa 10tak nastavaka. I onda započet novu seriju koja se radnjom događa poslje Next Generation, Deep Space Nine i Voyagera. Nadam se da će Kurtzman privući nove fanove jer mi se čini da je sve manje i manje Star Trek fanova.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861