USA Network: Premijera nove serije Common Law, datumi povratka starijih – serijala.com
Trenutno čitaš
USA Network: Premijera nove serije Common Law, datumi povratka starijih

USA Network: Premijera nove serije Common Law, datumi povratka starijih

USA Network, mreža čiji je moto “likovi su dobrodošli” (ali originalne ideje nisu), odredila je datum premijere svoje nove zimske serije, Common Law, te datume povratka / nastavka veteranskih drama White Collar i Royal Pains.

Common Law je “serija o disfunkcionalnom odnosu dvaju detektiva”, čiji opis zvuči kao svaka prokleta neoriginalna USA-ova ili TNT-jeva serija ikad. Michael Ealy i Warren Kole glume detektivski dvojac koji se ne podnosi, zbog čega ih načelnik stanice šalje na terapiju za parove. Ha-ha, smiješno je jer se radi o dvojici heteroseksualnih policajaca koji idu savjetnici za parove (koju glumi Sonya Walger, no za nas će ona uvijek biti Penelope Widmore). Trailer pri kraju članka, premijera je zakazana za 26. siječnja.

U siječnju se također vraćaju White Collar, počevši od 17. siječnja, te Royal Pains, dan nakon. Obje serije nastavljaju se drugom polovicom treće sezone, a već su ranije obnovljene za četvrte sezone.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sH390Ghsd2c[/youtube]
3 komentara
  • Po meni je White Collar jedina dobra serija sa USANetworka (i jedina koju pratim. A ranije sam i Monka gledao). Inače, baš kao što ste u članku i napisala, orginalnost je nešto što ta mreža ne poznaje.

  • Ajme to je onaj iritantni Derek Boyd iz The Good Wife. -.-

    White Collar sam pokušao gledat, nije uspjelo, dosadilo mi je nakon par epizoda. Covert affairs sam gledao cijelu prvu sezonu, a Piper mi se na živce popela u drugoj sezoni tako da sam i to maknuo s rasporeda.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861