Obnovljeni Royal Pains, White Collar i Covert Affairs – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Royal Pains, White Collar i Covert Affairs

Obnovljeni Royal Pains, White Collar i Covert Affairs

USA Network je danas obnovio svoje tri ljetne serije, Royal Pains, White Collar i Covert Affairs. Ovime još uvijek ostaju upitne sudbine triju drugih serija: novaka Common Law te drama Necessary Roughness i Fairly Legal, koje su odradile po dvije sezone.

Evo što trebate znati:

 • Royal Pains u paketu dobiva dvije nove sezone od ukupno 26 epizoda, dakle 13 po sezoni, što će ukupan broj dignuti na šest. Iako je redovna sezona završila, 16. prosinca je na rasporedu dvosatni film nazvan “Off-Season Greetings”.
 • White Collar je obnovljen za petu sezonu od 16 epizoda.
 • Covert Affairs također dobiva obnovu od 16 epizoda, samo što se radi o četvrtoj sezoni.
9 komentara
 • Odlično, i po meni zasluženo za White Collar.
  Zadnja sezona, osim jedne epizode, vrlo dobra.

 • Ja sam ovog ljeta pokušao White Collaru dat drugu šansu. Izdržao sam tri epizode. Mekhi Pfifer mi je ispilio dobar dio živaca, a kad je krenuo proceduralni dio serije nakon razješenja finala, onda sam rekao: E ne može više.

 • Suits su u prvoj sezoni okej zabavan procedural. Ništa manje, ništa više. U drugoj sezoni su totalno serijalizovani. Čitava sezona je jedna priča, i, po mom mišljenju, to je jednu prosečnu seriju pretvorilo u veoma dobru zabavnu seriju. Ne vrhunsku, nisu The Good Wife, naravno, ali su se uspeli unaprediti i pružiti gledatelju nešto više od različitih slučajeva u svakoj epizodi. Meni procedurali ne pašu, volim šire priče i zato mislim da je druga sezona (ovo što je do sada emitovano) veoma dobra, uz to čovek ne mora imati neko preterano predznanje iz prve sezone da bi gledao.
  Naravno, to je moje mišljenje.

  • Da, Suits je ovog ljeta pokušao postati neka vrhunska serijalizirana odvjetnička drama, što nisu. I to je rezultiralo poprilično lošom sezonom. Prva sezona je bila klasični guilty pleasure.
   Gledljivo je to još uvijek, samo što se shvaćaju malo preozbiljno.

   • Ne bih se složio da im je druga sezona poprilično loša. Pokušali su malo da promene formu i nekome se to svidelo nekome nije. Možda se i jesu malo predramatizovali, slažem se, ali i dalje su, meni, veoma zabavni. Naročito banter između dva glavna lika. Mada, većina tih serija (isto kao i White Collar) sve karte i polaže u to hoće li se gledateljima svideti odnos protagonista dok im serviraju ”case of the week” uz to. To radi i Castle i maltene sve proceduralne serije. Ne shvatam Suits nešto preterano ozbiljno i merilo mi je više da li je epizoda zabavna ili nije. Ali, ne bih rekao da su striktno samo ”gledljivi”. Ne bih rekao ni da su najbolja serija svih vremena i nešto nepropustljivo. Razume se, svako ima svoje viđenje i to je skroz legitimno.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861