USA ugasio Fairly Legal, Political Animals i Common Law – serijala.com
Trenutno čitaš
USA ugasio Fairly Legal, Political Animals i Common Law

USA ugasio Fairly Legal, Political Animals i Common Law

USA Network je u protekla tri dana donijela odluke koje su fanovi čekali nekoliko mjeseci. Doduše, ne i odluke kojima su se nadali. Prije dva dana Deadline je objavio vijest kako se akcijska serija o dva detektiva, Common Law neće vratiti nagodine s drugom sezonom, a jučer je potvrđeno kako mreža ne namjerava naručiti ni novu sezonu serije Fairly Legal, o avanturama odvjetnice Kate Reed (Sarah Shahi). Kao utjeha fanovima, objavljena je vijest da Sarah prelazi u NBC-jevu seriju Chicago Fire gdje će utjeloviti novi ljubavni interes lika Taylora Kinneya.

Potom je stigla i potvrda o sudbini još jedne serije čija je budućnost visila u zraku — Political Animals. Politička saga (sapunica, op.a.) o bivšoj Prvoj dami Amerike Elaine Barrish, koju je utjelovila Sigourney Weaver, ostat će kao “limitirani serijski događaj”. Iako je postojala mogućnost o druge sezoni, čelništvo USA Networka se očito predomislilo zbog slabih rezultata gledanosti prvih šest epizoda. Better luck next time, Berlanti! (Doduše, trenutno ima sreće na CW-u sa Arrowom…)

Nove sezone (ili nastavci aktualnih) serija Suits, White Collar i Necessary Roughness kreću početkom 2013. godine, a Deadline također piše da će Burn Notice uskoro dobiti narudžbu sedme sezone. Doduše, nešto kraću nego obično — samo 13 epizoda umjesto dosad standardnih 18.

2 komentara
  • u kontekstu one debate “kakvoća vs količina”, nadam se da je 7. ujedno i posljednja za Burn Notice.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861