Fairly Legal (Pošteno i prema zakonu) – prva sezona na HTV1 – serijala.com
Trenutno čitaš
Fairly Legal (Pošteno i prema zakonu) – prva sezona na HTV1

Fairly Legal (Pošteno i prema zakonu) – prva sezona na HTV1

Putem press najave s Hrvatske televizije:

FAIRLY LEGAL, I. – serija

nedjelja, HTV1, 29.04.2012., 22:30

Glavna junakinja američke serije “Fairly Legal”, Kate Reed (Sarah Shahi), vrhunska je parničarka isfrustrirana beskrajnom birokracijom i nepravdom koju svakodnevno viđa, te odluči postati apsolutna antiodvjetnica — posrednica.

Oslanjajući se na svoje pravno znanje, u spoju s intuicijom i požrtvovnim pristupom u rješavanju sukoba, Kate pronalazi kompromise za široki raspon protivnika — od najbogatijih svjetskih tvrtki do sudionika mučnih razvoda.

Nakon iznenadne očeve smrti otvara se jaz između nje i nove šefice, njezine maćehe (Virginia Williams), a ponovno se zatječe i u krevetu sa svojim bivšim mužem odvjetnikom (Michael Trucco). Kako bi čitav taj kaos zadržala pod kontrolom, pomaže joj njezin vjerni tajnik Leonardo (Baron Vaughn) koji njeguje štreberski stil.

Autor i izvršni producent serije je Michael Sardo, a u glavnim su ulogama: Sarah Shahi (Kate Reed), Michael Trucco (Justin Patrick), Baron Vaughn (Leonardo Prince) i Virginia Williams (Lauren Reed).

1. epizoda: PILOT

Posrednici Kate Reed ovo je prvi dan da se vratila na posao u Reed & Reed nakon smrti svog voljenog oca, osnivača tog odvjetničkog ureda. Ali na Kateinu žalost, malo je vremena za tugovanje: kako Teddyja Reeda više nema, Reed & Reedu gori pod petama i Kateina vještina u razrješavanju sukoba potrebnija je nego ikada.

Prvo je “zla” maćeha (i partnerica) Lauren angažira da riješi spor između Charlesa i Douglasa Peasea, oca i sina za kormilom Pease Inc.-a, jednog od najvećih klijenata Reed & Reeda. Dougova nedavna vožnja u pijanom stanju ugrožava realizaciju ugovora na kojem je Reed & Reed radio mjesecima, a Kate mora istražiti prometnu nesreću, smisliti kako da Charlie i Doug prevladaju razmirice i pobrinuti se da svatko od sudionika postupi pošteno — svidjelo se to njima ili ne.

Kate su u međuvremenu također pozvali da posreduje u sporu zbog propale prosidbe, vrijednom deset milijuna dolara, a ima smo jedan dan da sredi taj slučaj.

Kate ima pune ruke posla, ali uz pomoć vjernog tajnika Leonarda, odanog brata Spencera i ne posve bivšeg muža Justina — koji je usput još i pomoćnik okružnog tužioca — spremna je poduzeti što god je potrebno da spasi stvar.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861