Doctor Who – peta sezona na HTV2 – serijala.com
Trenutno čitaš
Doctor Who – peta sezona na HTV2

Doctor Who – peta sezona na HTV2

Putem press najave s Hrvatske televizije:

DOKTOR WHO, V. – serija za mlade

ponedjeljak, HTV2, 16.04.2012., 16:50

U petoj sezoni BBC-jeve serije o najpopularnijem vremenskom putniku svih vremena jedanaestoga Doktora utjelovljuje Matt Smith, a u zemaljskim i svemirskim pustolovinama pridružuje mu se Karen Gillan, koja tumači njegovu novu suputnicu Amy Pond.

Nakon svoje eksplozivne regeneracije jedanaesti Doktor budi se u TARDIS-u koji se, ostavši bez pilota, ruši usred Londona! Izvukavši se iz olupine, Doktor prvi put ugleda mladu Amy Pond. Još u odjeći desetoga Doktora, prljavoj i poderanoj nakon eksplozije u TARDIS-u, Doktor obećava Amy da će je povesti sa sobom i pokazati joj zvijezde. Ali prije negoli uspiju otpočeti putovanje, morat će osujetiti zlokobni plan izvanzemaljaca, koji bi mogao uništiti Zemlju.

Pročitaj još

Poslije će Doktor ispuniti obećanje i primiti Amy u regenerirani TARDIS, spremnu za zvjezdani let pun uzbudljivih pustolovina koje će joj zauvijek promijeniti život. Putujući vremenom i prostorom, Amy i Doktor posjetit će Veneciju 16. stoljeća, Francusku 1890-ih i Veliku Britaniju u dalekoj budućnosti, kada cijelo njezino stanovništvo živi u bespuću svemira.

Po običaju, kamo god se Doktor uputi, za petama su mu njegovi pradavni neprijatelji: Daleci smišljaju novi razorni plan u srcu Londona razaranog Drugim svjetskim ratom. No oni nisu jedina neobična bića s kojima će se Doktor i Amy morati boriti: tu su i izvanzemaljski vampiri, čovjekoliki reptili, stari neprijatelji kao što su Uplakani Anđeli – i tiha prijetnja koja bez prestanka vreba na Doktora i Amy…

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861