Ukratko: Alcatraz, Pretty Little Liars, The Firm, Touch, The Munsters, Community – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Alcatraz, Pretty Little Liars, The Firm, Touch, The Munsters, Community

Ukratko: Alcatraz, Pretty Little Liars, The Firm, Touch, The Munsters, Community

Nekoliko novih vijesti unazad par dana, plus traileri novih zimskih serija:

  • Alcatraz, nova Foxova serija, još uvijek nema točan datum premijere (Fox još nije obznanio planove za polusezonu), ali očekujemo je tokom siječnja. Vjerojatno već znate i više nego dovoljno u seriji, pa odmah skačemo na novi teaser trailer:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Qbeew2XhmU[/youtube]
  • Pretty Little Liars, tinejdžerska serija ABC Familyja, obnovljena je za treću sezonu od 24 epizode. Druga sezona nastavlja se 2. siječnja, preostalo je još 11 neemitiranih epizoda.
  • Bryan Singer pridružuje se kreativnom timu NBC-jevog remakea sitcoma The Munsters, kao redatelj i izvršni producent. Projekt vodi Bryan Fuller (Wonderfalls, Dead Like Me, Pushing Daisies). Singer, redatelj kultnog filma Privedite osumnjičene, poznatiji je po režiji superherojskih filmova X-Men i Superman Returns, a nešto manje zapamćen kao redatelj pilota Housea.
  • Iako Community redovito ima mizernu gledanost u originalnom emitiranju, zbog čega je privremeno maknut s rasporeda, jedna je od serija s najodanijom bazom fanova. Najpoznatiji televizijski časopis u SAD-u, TV Guide, prepustio je svojim čitateljima na Facebooku da odaberu tko će krasiti njihovu novu naslovnicu, a Community je izabran ispred Cuhcka i The Vampire Diariesa. Evo reakcije Communityjevaca, pričekajte da Alison Brie počne repati:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O6FUOZ1N6XI[/youtube]
  • NBC je objavio i prve trailere siječanjske drame The Firm, nastavka istoimenog romana iz 1991. te filma iz 1993. godine, s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi. Ovog puta glavnu ulogu tumači Josh Lucas, a radnja se nastavlja 10 godina nakon završetka filma.

  • Ovog proljeća, na male ekrane se vraćaju Tim Kring (Heroes) i Kiefer Sutherland (24), u novoj fantastičnoj drami Touch. Serija prati samohranog oca (Kiefer Sutherland) koji otkriva da njegov sin može predvidjeti budućnost. Između ostalih, u glavnim ulogama su Danny Glover (Smrtonosno oružje) i Gugu Mbatha-Raw (Undercovers). Fox je objavio novi trailer, serija zasad nema točan datum premijere.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N3qK6dB79U4[/youtube]
  • I, na kraju – Community vs. Parks and Recreation, u zgodnom miksu dviju uvodnih špica:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-tAb1tFm_v8[/youtube]
4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861