Twin Peaks se vraća početkom 2017. na Showtime – serijala.com
Trenutno čitaš
Twin Peaks se vraća početkom 2017. na Showtime

Twin Peaks se vraća početkom 2017. na Showtime

Tijekom Showtimeovog panela na zimskom okupljanju televizijskih kritičara (TCA) u Los Angelesu, David Nevins, predsjednik Showtimea izjavio je kako će se Twin Peaks vratiti u prvoj polovici 2017. godine. Nakon uspješnog lobiranja za više novca; odustajanja, vraćanja i raznih zavrzlama, čini se da je ovaj put vrijeme premijere nove sezone zacrtano. Da, prva polovica 2017. godine traje od početka prvog mjeseca do kraja šestog mjeseca, ali barem smo dobili okvirni period emitiranja.

David Lynch je negdje na polovici snimanja i uzbuđen sam što vam ovo mogu najaviti; Twin Peaks će se vratiti kao limitirana serija u prvoj polovici 2017.

Twin Peaks se trebao vratiti ove godine, pa je taj plan propao. Također, zbog veličine scenarija za povratak na male ekrane Showtime je s početnih devet epizoda naručio osamnaest epizoda, a da li je to još uvijek tako ni sam Nevins ne može reći. Osim vremena povratka, Nevins je potvrdio da je vidio pune 24 minute novog materijala i da je sjajno. Što će drugo reći. Živi bili pa vidjeli.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861