Terriersi otkazani – serijala.com
Trenutno čitaš
Terriersi otkazani

Terriersi otkazani

Par puta u televizijskoj sezoni dogodi se trenutak kada jedna kvalitetna, ali ni blizu dovoljno cijenjena serija bude otkazana. Ovo je jedan od takvih trenutaka. I jedan od tužnijih u zadnje vrijeme.

Iako ih nismo previše pohvalili u recenziji pilota (koju nećemo ni linkati da ne proturiječimo sami sebi), Terriersi su ubrzo postali jedna od naših najdražih serija, ne samo novih jesenskih. Terriersi su kroz čitavu sezonu imali mizernu gledanost koja se ni u finalu nije značajno popravila, pa je odluka sasvim logična i već duže vrijeme očekivana. Ostaje nam jedna kvalitetna sezona stvorena od strane majstora zanata, Shawna Ryana (The Shield), Tima Mineara i kreatora serije Teda Griffina (Oceanovih jedanaest), kojem su Terriersi bili televizijski debi.

Minearu je ovo već šesta brzo propala serija na kojoj je radio od samog početka. Dollhouse je poživio najduže, “čak” dvije sezone, dok su Firefly, Wonderfalls, The Inside, Drive i sada Terriersi imali maksimalno 13 epizoda. Ili manje.

Razmišljate li o gledanju serije, imate našu toplu preporuku. Nedajte se obeshrabriti zbog brzog završetka jer serija uz odličnih 13 epizoda ima sasvim zadovoljavajuć i zaokružen kraj.

4 komentara
  • Šteta :( RIP. Nego, jel se isplati pogledati ovaj The Inside, to mi je vec dugo u nekakvom popisu must watcha, pa da pitam dal se isplati, odnosno, jel ima kakav-takav kraj? Mada me ni masivni cliffhanger ne bi sprijecio da gledam ako valja.

  • tješi me što su barem uspjeli doći do kakvog-takvog kraja i završiti dio priče…
    odlična serija.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861