FX: The League pred obnovom – serijala.com
Trenutno čitaš
FX: The League pred obnovom

FX: The League pred obnovom

Posljednji dan na press touru televizijskih kritičara bio je rezerviran za FX, čije su glavešine s novinarima podijelile mnoštvo informacija oko svojih serija.

Tako je glavna vijest bila obnova sitcoma The League, koji prati petoricu prijatelja čiji se život vrti oko fantasy lige američkog nogometa. Još se vode pregovori s autorima i producentima serije, no s mreže su sigurni kako će proći bez problema. Treća sezona serije trebala bi se emitirati najesen, kao i prve dvije. Najesen će se na mreži pojaviti i standardni okupanti, Sons of Anarchy te It’s Always Sunny in Philadelphia.

FX je također objavio kako će novi sitcom Wilfred, s Elijahom Woodom u glavnoj ulozi, startati ovog ljeta uz drugu sezonu Louiea. Njihov točan datum premijera još nije poznat, no emitirat će se četvrtkom. Utorak će tijekom ljeta biti rezerviran za posljednjih devet epizoda popularne dramske serije Rescue Me, čije emitiranje počinje 12. srpnja. Veliko finale serije emitirat će se nekoliko dana prije 11. rujna, čiji su događaji 2001. bili inspiracija za seriju.

S mreže su rekli kako su se morali pomiriti s činjenicom da su Terriersi bili promašaj što se tiče gledanosti, da su bili još jedan primjer serije hvaljena od strane kritičara, ali neprihvaćena od strane publike. Također, nisu krili razočaranje kad su se dotakli gledanosti premijerne epizode Lights Outa (bila je otprilike ista kao i gledanost Terriersa), no nadaju se da će serija tijekom sezone privući nove gledatelje, onako kako je to pošlo za rukom Sonsima.

FX krajem mjeseca kreće s emitiranjem druge sezone izvrsne animirane serije Archer, a polovicom veljače vraćaju se i Raylan Givens i njegov šešir u novoj sezoni Justifieda.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861