Teaser: Vinyl, nova serija Martina Scorsesea i autora Boardwalka za HBO – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: Vinyl, nova serija Martina Scorsesea i autora Boardwalka za HBO

Teaser: Vinyl, nova serija Martina Scorsesea i autora Boardwalka za HBO

Malo nam je promakao prvi službeni teaser nove HBO-ove dramske serije Vinyl, objavljen pred dva tjedna, no vrijedi ga istaknuti. Radi se o sljedećoj velikoj HBO-ovoj drami, koja preuzima dobar dio autorsko-glumačke postave Boardwalk Empirea. Za početak, autor je Terence Winter, scenarist Sopranosa i autor Boardwalka. Potom, pilot režira te seriju producira Martin Scorsese — Marty, za nas koji smo si dobri s njime — koji je istu ulogu imao u Boardwalku, a ulogu producenta, odnosno savjetnika ima i Mick Jagger, frontmen Rolling Stonesa.

Osim toga, u glavnoj ulozi je Bobby Cannavale, koji je imao ulogu glavnog negativca treće sezone Boardwalka, a uz njega su Olivia Wilde i Ray Romano. Kaže opis: “Smještena u New York sedamdesetih, serija će istražiti glazbenu industriju koju pogone seks i droga, u vremenu kada punk i disco hvataju primat, a sve kroz oči čelnika izdavačke kuće koji nastoji oživjeti svoju kuću.”

Premijera je planirana za 2016. godinu, a HBO je za nagodinu već počeo najavljivati još jednu seriju, futuristički Westworld.

https://www.youtube.com/watch?v=n2irZnQMovI

Komentari (1)
  • izgleda jebeno, taj bobby cannavale zna dobro odglumit divljaka; njegov lik u boardwalku mi je bio najzanimljiviji, volio bi da ima spin off o njegovom životu kao i poseban spinoff o al caponeu (njegova priča je prebrzo bila okončana, bilo je tu mnogo materijala)
    btw jedva čekam novi scorseseov film sa dr. holmesom, bit će brutalno

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861